Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Εργο προσφοράς απο την ευαισθησία του κόσμου ,στήριξη με Ξύλα σε άπορη οικογένεια. ευχαριστήρια επιστολή στα Μέλη της Ανάσας Ευαισθησίας

  Ευχαριστήρια Επιστολή.



Υπογράφει η Πρόεδρος  του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς  

κ Κουρουζίδου Γ Χριστίνα.

Ευχαριστούμε θερμά που στις κρύες ημέρες που περνάει ο τόπος μας σε έκκληση για στήριξη αγοράς ξύλα η αγάπη εφτασε να ζεστάνει ακόμη ενα παληκάρι μας . Με ένα Ολοι Μαζί Μπορούμε ενας στόχος μια έκκληση βρήκε ανταπόκριση για ξύλα σε στήριξη μοναχικό παληκάρι με πρόβλημα Υγείας με τη βοήθεια κάποιων συνανθρώπων που είτε απο Κιλκίς ειτε απο Θεσσαλονίκη είτε απο Γερμανία αγγαλιάσαν τη έκκληση στηρίξαν χρηματικά για τη αγορά 2 τόνων ξύλα που σήμερα αγοράσθηκαν και παραδώθηκαν σε ωφελούμενο μας.Οι δυσκολες ημέρες αποδεικνύουν οτι η αγάπη και αλληλεγγύη πρωτοστατεί και μακάρι να είμαστε αποδέκτες να υλοποιούμε πάντα με τη βοήθεια ολων τη συμπαράσταση μας εκει που μας χρειάζοντε.Ευχαριστούμε θερμά τους συνανθρώπους που σεβόμενοι το εργο της Ανάσας Ευαισθησίας στηρίξατε ενα συνάνθρωπο μας .

Η προσπάθεια συνεχίζετε κανείς να μη στερείτε ζέστη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ευχόμαστε Υγεία και δύναμη ψυχής αλληλεγγύης να μπορούμε να είμαστε καθημερινά χρήσιμοι σε κάθε ανήμπορο. 

Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό στο κοινωνικό έργο που καθημερινά επι 9 χρόνια ειναι ασταμάτητη η Ανασα Ευαισθησίας απο ολο το κόσμο απο Κιλκίς Ελλάδα Γερμανία που αγαπήθηκε τόσο ο αγώνας των εθελοντών και στηρίζετε απο άκρη της Ελλάδος και εξωτερικού.

Οραμα μας ενας κόσμος χωρίς φτώχεια και με Αξιοπρέπεια ήταν η αρχή μας και με αυτό το σκεπτικό οδεύουμε στην προσφορά καθημερινά ακούραστα και ταπεινά με τις πράξεις να μιλάνε πάντα στο έργο που ειναι αποτέλεσμα όλων μας .

Εύχομαι Υγεία και να μπορούμε Ολοι Μαζι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες .Συνεχίζουμε τη προσπάθεια  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου