Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

εργο ανασας 29/01/2022

 Καλησπέρα και καλό σας απογευμα.Μια σειρά ανακοινώσεων τι έγινε σήμερα στο σύλλογο μας.Αν και είχαμε πει ότι σήμερα θα πάμε μόνο για κλειστά ραντεβού που είχαμε πει με μέλη για στήριξη από το πρωι μας ενημέρωσαν ότι θέλουν νέα μέλη να μας επισκεφτείτε. Παρότι η λαϊκή η παραγωγοί είχαν ορισμένα είδη αφού με τη παγωνιά πάθανε μεγάλη ζημιά οι παραγωγοί πάρα ταύτα η Φύλαξη Λαικών Αγορών βγήκαν για συλλογή από πάγκους είδη που πρόσφεραν με τόσο αγαπη.Δεν λείψαν φυσικά και αγορές δικές μας για να γίνουν ετοιμασίες σε ελάχιστες και σήμερα οικογενειες αλλά παρείχε ότι χρειαζοντε είδη για όλη τη εβδομαδα.Οι οικογενειες με πρόβλημα υγείας προηγούνται και στείλαμε και τους ηλικιωμένους Πολυκαστρο με τα παιδιά της Φύλαξης ένα ολόκληρο καροτσι .Ποτέ δε αφήνουμε μεγάλους άρρωστους και μόνα παιδια..Η Ντίνα έχασε πρόσφατα τη μητέρα της νεότατη .Υπέρ Αναπαυσεως της ψυχής της μανουλας της πέρασε να μας αφήσει χρηματικό ποσό για αγορές ότι νομίζουμε πρώτης αναγκης.Γνωρισαμε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που καλοσωρισαμε στο σύλλογο με τη σειρά μας ευχόμαστε αν και τα λόγια είναι ελάχιστα παρηγοριάς σε τέτοια απώλεια καλό παράδεισο στη μητέρα καλή ανάπαυση της ψυχης της !

Πράξεις που πραγματικά αναπαυουν τις ψυχές των ανθρώπων μας ...
Να είστε γεροί να τη θυμάστε και να την μνημονεύεται πάντα .Σας ευχόμαστε Υγεια ευλογία σε όλη οικογένεια σας .Η ημέρα θα είναι σήμερα όλο συγκινήσεις αφού ο κ Τριανταφυλλος Τριανταφυλλου λέει πολλά κάνει όμως πράξεις Αγάπης κι αλληλεγγύης. Μας γέμισε ελιές για όλες τις οικογένειες που έστειλε με τη Φύλαξη Λαικών Αγορών αρκεί να μη λείψει από καμμια οικογένεια ή ελια....
Δεν μπορώ να πω μόνο ευχαριστώ ,είναι το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω τόσο δυνατό από τις ψυχές σας ,που ετοιμάζετε πριν έρθετε για τη Λαϊκή αγορά του Κιλκίς τόσα πακέτα ελιές αρκεί να διατεθούν σε άπορες οικογένειες άρρωστους μοναχικά παιδια.
Ο σεβασμός στο καθημερινό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας ν Κιλκίς, η συνεχόμενη αγάπη του Τριανταφυλλου που παρακολουθεί κάθε ημέρα τις δράσεις μας ,απλώνει συνεχώς χέρι αλληλεγγύης στις δύσκολες εποχές για όλους μας.
Αν εσείς θαυμάζετε τους εθελοντές εμείς κ Τριανταφυλλε Τριανταφυλλου θαυμάζουμε τη δύναμη αγάπης σας για τον Συνάνθρωπο .
Το μόνο που θα πω σαν Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ότι μας δίνετε δύναμη κουράγιο να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι και να αγωνιζόμαστε σα εθελοντές με πιο πολύ αγάπη και όρεξη για προσφορά. Τιμή μας απο τη πρώτη στιγμη ως σημερα η φιλια σας.Ο κάθε παραγωγός θα μας συγκινεί με τη ευαισθησία του.Τριανταφυλλε τολμώ δημόσια να το πω ότι σήμερα λύγισα δάκρυσα με τα πακέτα όταν σε μια δύσκολη εποχή για όλους μετά από τόσο παγετό και πάγωμα αγοράς εσείς είστε απλόχερη αλληλεγγύη για άπορους συνανθρωπους.Σας ευχαριστούμε για τη στηριξη ψυχής και σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία σε όλη σας οικογένεια....Σαν σήμερα είχαν χάσει τον αδερφό τους δύο μέλη μας.Ο χρόνος είναι αύριο κι ετοίμασαν και πρόσφεραν πακέτα με ατομικά κέικ για να κάνουμε σε πακέτα σακουλακια ανα οικογένειες μας .Σας ευχαριστούμε που η σκέψη είναι δίπλα στις οικογένειες που αγγαλιαζουμε ..Καλό Παράδεισο.... λόγια παρηγοριάς δύσκολα να πεις οποίος περνάει μια απώλεια αυτός ξέρει τι θα πει πονος και πόσο δύσκολα με το καιρό ξεπερνιετε...Εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάπαυση ψυχης κρίμα να χάνονται τόσο νέοι ανθρωποι... δύναμη και κουράγιο σε όλους σας ....Η Χαρίκλεια ήρθε να μας πει πάλι καλημερα και τι χρειάζονται οικογενειες αφού κάθε Σάββατο ψωνίζει έξτρα από τα λεφτά που αφήνει είδη μανάβικης κρέας κλπ.Ειπαμε όχι μαναβικη και η ανεψια πρότεινε ψαρια.Επειδη η κ Άννα μας θύμισε ότι έχει γριβαδια που πάντα παίρνουμε για 2 οικογενειες μας με αρρωστους η κ Χαρίκλεια αγόρασε για 2 οικογενειες 4 κιλά γριβαδια και για άλλες 3 οικογενειες σαρδέλες γαυρο.Μαλιστα μας έφερε και χαρτιά να τα ξεχωρίσουμε .Εγώ μόνο που υπάρχει ψάρι βγαίνω από συλλογο
δεν τα αγγιζω.Η κ Μαίρη τα έκανε πακέτα για όλες τις οικογένειες. Σας ευχαριστουμε θερμα.Μαλιστα θα κάνουμε εμείς το ψάρι για το παληκαρι που πήγαμε ξύλα και η κ Άννα ζήτησε να του δώσουμε 20ευρω στο χέρι για ότι χρειαζετε.Ολοι μαζί με αγάπη για όπου στερούνται Σας ευχαριστώ που είμαστε ομάδα αγάπης για τέτοιες ευαίσθητες στηρίξεις .Ευχαριστούμε θερμά την κ Μαριάννα Αντιπαριωτη τη νέα Υπηρεσία μεταφοράς ατόμων με αναπηρία και προβλήματα κινητικά ,που χθες σε δικό μας παληκαρι εξυπηρέτησε αφιλοκερδώς .
Μια νέα υπηρεσία στο ν Κιλκίς για τη μεταφορά ατόμων μ κινητικά προβλήματα.
Μια νέα υπηρεσία που εξυπηρετεί όταν δε υπάρχει διαθέσιο μέσον πηγαίνετε με ασφάλεια όπου χρειάζεστε, με την "Υπηρεσία Μεταφοράς Ατόμων"
Σας πηγαίνουν στα ιατρικά σας ραντεβού, στα ραντεβού εμβολιασμού σας και σε όποια ιατρική επίσκεψη!Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην
Υπηρεσία Μεταφοράς Ατόμων
Μαριάννα Αντιπαριώτη
Τηλ.επικ.: 6977062466 | Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλές δουλειές και είναι μια υπηρεσία που θα λυνει δυσκολίες μετακινήσεις σε άνθρωπους με κινητικά προβλήματα κι έλειπε από τη πόλη μας .Κι ενα ευχαριστώ για τη σημαντική σας βοηθεια.Μεσημέρι με διανομές μόλις άδειασε η Λαϊκή με ότι είχατε προσφέρει αγορές 20 ευρώ είδη από μάρκετ ιν που προσφερε φίλη Δ...η και γρήγορη επιστροφή γιατί περιμέναμε φίλη να μας επισκεφτεί που θα ερχόταν από 40 και χλμ μακριά από Παιονίας χωριά.Η κ Αναστασία έκανε με το σύζυγό 40 και χλμ αρκεί να προσφερουν είδη πολύτιμα που ζητήσαμε για εκκλησεις μας.140 ευρώ τα 50 τα έστειλε η μητέρα της που την ευχαριστούμε θερμά κσι 90 από τη ίδια και μας γέμισε από παλω Μάτα κουβέρτες σεντόνια πετσέτες προσώπου πετσέτες κουζίνας παλτά δερμάτινα μπουφαν ρούχα για όλες ηλικίες κουβέρτες πικε που ζητάμε σε έκκληση νυχτικες πυτζάμες και 2 σετ καινούργιες πυτζάμες για κοπέλες η μανούλες που θα γεννησουν.Πιατα όλων των ειδών και δε ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλα όλα τα είδη που με τόσο κόπο μάζεψε έκανε πακέτα από τα πιο όμορφα .Νομιζω αν δείτε από τα καλύτερα είδη που θα καλύψουμε πολλές εκκλησεις .Σας ευχαριστουμε θερμα για τη στήριξη το σεβασμό στο κοινωνικό μας εργο.Καποια από τα χρήματα θα συμπληρώσουμε με όσα μας στειλαν για τη αγορα ενός τόνου ακονη ξύλα και τα υπόλοιπα για τις καθημερινές αγορές μας.Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεια ευλογία σε όλη οικογένεια .Aκόμη μια φορά που μας γεμισατε συγκινηση! Ακομη μια φορα που θα κανουμε και απο εβδομαδα επομενο στοχο !Ακομη μια μεγαλη αγγαλια στα δυσκολα καποιων απο μελη που ενωνεστε να κανουμε το ακατορθωτο εφικτο.Τα λογια σε καθε μελος που μας επισκεφτετε η στηριζει καθε εκκληση με τις ευχες σας μας δινουν δυναμη να συνεχιζουμε. Σας ευχαριστουμε γιατι ειστε διπλα σε καθε αναγκη καθε εκκληση !!!
9 χρονια η Ανασα Ευαισθησιας δε εκλεισε ουτε μια ημερα ουτε Σαββατοκυριακα ουτε γιορτες,Με τη πανδημια καθομασταν επι ωρες να μαγειρευουμε να αγοραζουμε να παμε σε καθε σπιτι που θα χρειαζοταν σομπα φαι ξυλα ακομη και αγορες απο εμας .Οπως αλλωστε ολα τα εξοδα ενοικια τα λειτουργικα ολα ηταν οσο νοικιαζαμε απο τη τσεπη μας και ολα τα λειτουργικα τοσα χρονια ειναι απο τη τσεπη μας χωρις καμμια στηριξη απο κανενα προγραμμα.
Κι ομως η αγαπη για εθελοντισμο ιδιαιτερα τωρα τα δυο χρονια με την πανδημια ειμαστε πρωτη γραμμη οπου ζητηθει αναγκη μερα και νυχτα,.Μας λετε συνεχως πως αντεχετε στα κρυα ολη ημερα και τοσα πραγματα ενα δυο ατομα πολλες φορες ενα... Πριν φυγει σημερα η κ Αναστασια ελεγε σας θαυμαζω για τη δυναμη αγαπης ψυχης που εχετε .Αυτη ειναι η μαγικη λεξη !!!!!! Η Αγαπη η δυναμη Προσφορας !!! η ορεξη να βαζεις στοχους και να τα κανης τη ιδια στιγμη.
Κι αυτο γινετε με ενεργους πολιτες οχι θεατες. Δεν ειμαστε ποτε της προβολης με φωτο και αναρτησεις σε δελτια τυπου εκτος κατι που αξιζει ευχαριστηρια η να αναδειξει ενα μεγαλο εργο μας οπως η μεγαλη ανακυκλωση σε αμαξιδια .Μαθαμε στη ταπεινοτητα και να μιλανε οι πραξεις μας και αγωνες .Αυτα μετρανε στη ψυχη μας .Αυτη η σεμνοτητα αγαπηθηκε απο το κοσμο και το ακουραστο που εχει η ομαδα .Η διαρκης αγαπη να δημιουργει χαμογελα γυρω εκει που μας χρειαζοντε.
Η ομαδα αυτη ειναι ομαδα ολων μας που δε ειναι οπαδοι των Like αλλα των πραξεων να ενωνομαστε και να κανουμε καθε δυσκολια ανασα σε καθε σοβαρο περιστατικο.
Ναι ειναι δυσκολα για ολους μας.!!!Μειναμε μεσα σε σκοταδια παγωνιες το ζησατε το 90% μελων που ερχοσασταν και λεγατε πως αντεχετε ολα τα απογευματα ως αργα τα βραδια με φακο αρκει να κανουμε επι εναμιση μηνα ετοιμασιες για να στηριξουμε το κοσμο που δε ειχε ...Στα κρυα ολη ημερα γιατι δε εχεις χωρο και χρονο για ζεσταμα.Ολα αυτα σε κρατουν σε ενεργεια να προλαβεις να κανεις τα παντα αρκει να ζεσταθει καποιος να φαει καποιος που δε εχει...Αν θελω να τα προλαβω ολα τα κανω.Οταν ενα ατομο κανει 15 μεριδες φαγητο ψωμια γλυκα και εχει και γραφειο σε μια ημερα καθε ημερα ,φαντασου πως απο το καναπε αντι να εισαι ολη ημερα στο κομπιουτερ θα μπορουσες να προσφερεις κι εσυ εστω κατι να κανης να ετοιμασης ... ...αυτο λεμε συνεχως.
Μα δε βλεπουμε λεει η αλλη Like στη σελιδα σας ..αλλη μοδα και αυτη !!! .Kαι το Ολοι μαζι Μπορουμε ταιζει 1000 φορεις 1000000 ανθρωπους και 10 ατομα αντε με το ζορι 50 κανουν like. Εκει που βλεπεις πολλα τετοια πολυ θορυβος ασκοπος .. ο στοχος ειναι στα απλα και στις πραξεις .Eμας μας νοιαζει οτι η ομαδα αυτη ειναι ενεργων ατομων ευαισθητοποιημενων πολιτων που στη καταλληλη στιγμη θα βοηθησει.... και ο κοσμος ειναι ο καλυτερος κριτης ..κρινει τον αγωνιστη και στηριζει ,εμπιστευετε γιατι απλα σεβετε το κοινωνικο εργο .Και φετος δεχθηκαμε τοσο πολυ αγαπη απο ολο το Κιλκις πολλες πολεις Ελλαδος αλλα και Γερμανια πλαι μας που πλημμυρισαμε απο αγαπη και δυναμη να συνεχιζουμε και αυτο που θα μας διακρινει ειναι η διαυγεια η καθημερινη χωρις ανασα βοηθεια και προσφορα.
Η κουραση ασταματητη σιγουρα ολοι αγαπαμε το καναπε τη ζεστα αλλα εμεις οι εθελοντες ξεκουραζομαστε με το οτι οταν βραδιαζει ξερουμε οτι κατι καναμε σημερα,ατι ολοι μαζι προσπαθησαμε και δωσαμε αγαπη εκει που δε ειχαν ελπιδα.
Οι δυσκολες ημερες ας μας κανουν να ειμαστε ενεργοι σε τετοιες δρασεις να βοηθαμε οσο μπορουμε το διπλανο και οπου εντοπιζουμε προβλημα ενημερωστε μας.
Ολοι αν ενωθουμε θα περασουμε τον δυσκολο αυτο χειμωνα !.Μονο υγεια να εχουμε και η διαθεση θα ειναι παντα στη κορυφη για βοηθεια.
Ενα μεγαλο ευχαριστω ολους ολες που βλεπετε με τα ματια της ψυχης και δινετε ανασες πραγματικα εκει που μας χρειαζοντε. Συνεχιζουμε δυναμικα .Αύριο θα είμαστε έκτακτα αποθηκη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία στήριξης μιας οικογένειας με επιπλα .Είχαμε πρόσφατα προσφέρει ηλεκτρικα είδη ψυγείο κουζίνα κλπ και με τη εθελόντρια μας κ Μαίρη θα βάλουμε λίγο τάξη τη αποθηκη με τα καπάκια και ρουχα.Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει η στηρίξει μετά τις 11 ως 1 πάρα ας μας ενημερώσει ,έχουμε τις διανομές κι ετοιμασίες μαγείρεμενα φαγητά και από 2.30 ως 5 μπορείτε να μας βρείτε στα τηλ τα γνωστά του συλλογου .Καλό βράδυ με υγεία
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κι όταν o χρόνος στην κλεψύδρα σου τελειώσει και σε ρωτήσουν: "Τι έκανες εσύ στη ζωή σου;" να μπορείς να τους απαντήσεις: Ενιωσα' ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ MATPO"
147
Απήχηση
3
Αλληλεπιδράσεις
-1,7x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
2
244
Απήχηση
5
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
336
Απήχηση
19
Αλληλεπιδράσεις
7
180
Απήχηση
3
Αλληλεπιδράσεις
2
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αυτοκίνητο και κείμενο που λέει "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ 7θέσιο Μεταφορά σε Ιατρικά Κέντρα ή Νοσοκομεία και επιστροφή στο σπίτι σας Με τη δυνατότητα πρόσβασης αναπηρικού αμαξιδίου για AMEA & άτομα με ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Διαθέτουμε: Αναπηρικό αμαξίδιο Φιάλη οξυγόνου Αντιπαριώτη Ευσ. Μαριάννα Kıv.: 6977 062446 6977 590100| e-mail: paros10@yahoo.gr"
258
Απήχηση
6
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος +1,0x
Δείκτης διανομής
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
141
Απήχηση
2
Αλληλεπιδράσεις
1
356
Απήχηση
23
Αλληλεπιδράσεις
7
730
Απήχηση
97
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 7 ακόμη
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα τριαντάφυλλο και κείμενο
492
Απήχηση
29
Αλληλεπιδράσεις
+1,9x υψηλότερα
Δείκτης διανομής
14
151
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου