Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

σαββατο27/08 ΕΙδη λαικης προσφορες σχολικα ειδη

 Καλημερα με υγεια ελπιδα αερα αγαπης στην Ανασα Ευαισθησιας και σημερα .... οι εθελοντες ετοιμοι νωρίς στα Γεύματα Αγάπης και ήδη αποστολές με μεριδες Γιουβαρελακια,αυγοφετες, πιπεριές μελιτζάνες τηγανητες ,καφέ γαλλικο, τυρί και Μπεζεδες που μας έφερε φιλη.

Στηριζουμε όσο μπορούμε συνανθρώπους που έχουν αναγκη.Αναζητάμε για 3 οικογενειες μας,τοστιέρα, καμινετο καφε,αποδικωποιητη τηλεόρασης με τα καλωδια..Αν έχετε σε καλή λειτουργική κατάσταση η αν καποιος/Οποιος/α θέλει να αγοράσει είναι πολύ οικονομικά θα βοηθούσατε ώστε να εκπληρωσουμε τις 3 εκκλησεις.ΟΛοι Μαζί στην Ανάσα Ευαισθησίας που μας κάνετε τόσο υπερήφανους στο Κιλκίς για τον ασταματητο αγώνα σας τόσα χρονια,για την απίστευτη σεμνότητα που σας διακρινει, τη τρομερή κούραση το πολύπλευρο έργο προσφορας σας στο τόπο μας ,σε οικογένειές φορεις ,ηταν τα λόγια από τη ομάδα δημοσίων υπαλλήλων που μας επισκέφθηκε και πρόσφεραν για 20 παιδιά μας τσάντες και σχολικα ειδη για τη Δράση μας "Κανενα Παιδι χωρις Σχολικα ".
Θέλησαν να είναι ανώνυμη ομάδα είδαν τη δράση μας οργάνωσαν ακόμη μια φορά πολύ γρήγορα τη συλλογή σχολικών και μας τα πρόσφεραν με πολύ αγάπη και πολλές ευχές για δύναμη να συνεχίζουμε.
Τα λογια που καμαρωνει ο κοσμος γιατι ποτε 9 χρονια δε ξεφύγαμε απο το σκοπο μας ,παντα στο αγωνα πισω απο καμερες φωτα επιδειξη αλλα με αγώνες και πράξεις προσφοράς αυτό το σεμνό ταπεινό αλλά με το ίδιο πάθος θα μας χαρακτηρίζει πάντα σα εθελοντές βρίσκει ανταπόκριση σε όλους τελικά
Μας γεμισατε συγκίνηση για τα όμορφα λόγια την αλληλεγγυη στήριξη και τη δύναμη να συνεχίζουμε την εθελοντική μας προσφορά. Σας ευχαριστουμε θερμα για τη πολύτιμη προσφορά.Τα ράφια μας σιγά σιγά γεμιζουν ευχομενοι ως τη αρχη της σχολικής χρονιάς να καταφέρουμε να στεφθεί επιτυχώς
η Δράση για 10ηΣχολικη Χρόνια ,
"Κανενα Παιδι χωρις καινούργια σχολικα "Ημέρα λαϊκής και η ημέρα που οι παραγωγοί κάνουν τις δικές τους προσφορές στηρίξεις στις οικογενειες μας.Ευχαριστουμε θερμά τον Προεδρο Λαικών Αγορών κ Κωστα Γρίβα το ΔΣ που είμαστε στη δράση των φορέων για τη συλλογη ειδων μαναβικης φρούτων τη εταιρεια Φύλαξης Λαικών Αγορών Λέων, που διαθέτει το προσωπικό να κάνει τη συλλογή από κάθε πάγκο . Επίσης θερμά ευχαριστώ όλους τους παραγωγούς και πωλητές Λαικών Αγορών που είναι δίπλα μας εδώ και 9 στα 10 χρόνια οδεύουμε σε ένα μήνα εθελοντικής προσφορας.Ειτε έχουμε καλάθι συλλογής είτε όχι πάντα θα στέλνουν η θα φέρνουν για τη Ανάσα οι παραγωγοι.Σας ευχαριστούμε για τη αγάπη στήριξη αλληλεγγύη.Ο Αντώνης από Επισκοπη Ναουσας με δέκα τελάρα φρούτα παραγωγής ο Χάρης με 5 τελαρα φρούτων ο Τριανταφυλλος σταφύλια παραγωγή Καβάλα Η Βίκυ μας παραγωγός πατατες Βροντου Σερρών ως το τελευταίο λεπτο (που η Βίκυ ακόμη δε ανοίγει ο σύλλογος φέρνει πατατες και μετά πάλι προν φύγει )όλοι παραγωγοί γειτονιάς γεμιζουν την ανάσα Ευαισθησίας με τα ειδη τους.Οι περισσότεροι παρακολουθουν και το έργο στη σελίδα μας και κάθε Σάββατο ακούμε και τα μπράβο που πραγματικά καμαρωνετε το αγώνα μας όλη την εβδομάδα
Εμείς θα σας ευχομαστε Καλές δουλειές παντα και μια τεράστια ευγνωμοσύνη για όλη την στήριξη σεβασμό στο εθελοντικο μας εργο.Οι διανομές περιλάμβαναν και τροφιμα και παγωτά 3λιτρα και για παιδιά μαγείρεμενα φαγητά ροδέλες με πατάτες τηγανητές ντομάτα σαλάτα μαρούλι. Σήμερα απόγευμα περιμένουμε 2 οικογενειες και αύριο η ομάδα γυναικών που συμμετέχουν από χωρια στα μαγειρεμένα φαγητά θα αναλάβουν να παραλάβουν τα είδη υπολοιπα μαναβικης,ώστε να μοιρασθουν σε ωφελουμενες οικογενειες μας σε χωρια.Σε αυτόν το αγώνα είναι μεγάλη προσπάθεια απο πολλά ατομα,που ενωνουμε τα χέρια για να γινόμαστε αλυσίδα αγάπης όπου μας χρειάζονται.
Τιποτε δε χαρίζετε χωρίς κόπο αγώνα και με πρωτοπόρα πάντα τα συναισθήματα του "μοιράζομαι" " Προσφέρω" να οδηγούν πίσω από όλο αυτό το αγώνα τα λιθαρακια αλληλεγγύης για καποιους δίπλα μας .
Σε όλους που είναι πίσω από τα φώτα εθελοντές φορείς επιχειρήσεις μέλη οφείλουμε τα ευχαριστώ για ολα όσα προσφέροντε στο κοσμο.
Μια εικόνα μισο δευτερόλεπτο για εσάς , είναι αγώνας συλλογής από κάποιους εθελοντές η τη Φύλαξη που μας βοηθάνε κάθε λαικη.Σε όλους οφείλουμε μια τεράστια ευγνωμοσύνη για τη δυναμη να ενωνουμε τα χέρια και να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι και πραγματικά ανασα σε όσους περνούν δυσκολα.Πριν κλείσουμε οφείλω να μεταφέρω τα ευχαριστώ των ωφελούμενων οικογενειων μας στον Πρόεδρο της "Συντεχνίας Αρτοποιών Προφήτης Ηλίας ν Κιλκις" κ Νικο Χατζηεφραιμιδης
για τη τεράστια στήριξη που λάβαμε και προσφεραμε σε οικογένειες μας σε ψωμιά όλων των ειδών που πάντα ψήνουν και έρχονται από τη Ποντοηρακλεια Κιλκίς αρκεί να στηρίξουν τις οικογένειες μας. Στις δύσκολες οικονομικές πλέον στιγμές που περνάνε αρκετές οικογενειες δίπλα μας είναι πολύτιμη η δική σας στήριξη.Σας ευχαριστούμε θερμά που γεμισατε τα σπιτια συνανθρώπων μας που στερούνται με μεγάλη ποσότητα ποικιλία ψωμιά κουλούρια γλυκισματα. Σας ευχόμαστε ολοψυχα Καλες δουλειές υγεία Νίκο Σοφία και σας ευγνομωνούμε για τα 9 χρόνια δίπλα στο εθελοντικο μας εργο. Δίπλα στις οικογένειες μας.
287
Απήχηση
9
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
205
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
211
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
486
Απήχηση
23
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
216
Απήχηση
12
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
383
Απήχηση
22
Αλληλεπιδράσεις
8
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
177
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
387
Απήχηση
6
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
413
Απήχηση
15
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου