Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Στηριξεις σε σχολικα ειδη απο Σουηδια Κιλκις και πακετα αγορες τροφιμων απο Γερμανια στηριξη και διανομες

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ Λάζαρο που αν και σχόλασε αργά δε πήγε σπίτι του να φάει ήρθε 7 πάρα να φορτώσει όλα αυτά δείτε τι αποστολές πακέτων με παιχνίδιαοοσηκατ πατίνια καροτσια παιδικά με κούκλες καρεκλάκια φαγητου παιδικά παραμύθια ρούχα τροφιμα μωρομαντηλα ρούχα αντρικά κλπ αρκεί να διανεμηθούν σε 4 οίκογενειες 10 παιδάκια σε 2 διαφορετικά μακρινά χωρια.Ευχαριστουμε όλους που προσφέρετε και γεμιζουμε χαρά στα παιδικά μουτρακια ιδιαίτερα.
350
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
7
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Καλο βραδυ και ο Θεος να μας δινει δυναμη να συνεχιζουμε .Με κοσμο διπλα μας που ειστε στα 10 χρονια πλαι μας με τοσο αγαπη και αλληλεγγυη.
Ελπιζουμε φετος με τη βοηθεια ολων σας να καταφερουμε για 10η χρονια να φερουμε εις περας τη Δραση Καννενα παιδι Χωρις Καινουργια σχολικα.
Καλο ξημερωμα με ευχαριστω απο καρδιας στις ψυχες που μιλανε με πραξεις αγαπης καθημερινα στη Ανασα Ευαισθησιας
178
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Τακτοποιωντας όλα εν αναμονή να έρθει εθελοντής που θα παραλάβει όλα τα παιχνίδια και πακέτα που ετοιμάσαμε κάνουμε και τις φακές ανά οικογενειες. Κανένα λεπτό χαμένο εδω μεσα στη Ανάσα Ευαισθησίας .

371
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση




Οι τιμές έχουν ξεφύγει σε μάρκετ και γενικα παντου .Κανουμε συνεχως ερευνα αγορας για να δουμε τι μπορουμε να παρουμε που να μπορει να ειναι αγορες για περισσοτερες οικογενειες και οικονομικα. Με μόνο κυνηγώντας προσφορές μπορεί να πούμε ότι θα κάνουμε έρευνα και αγορα.Αναγκες είναι σε χαρτικά χαρτι υγειας χαρτοπετετσετες είδη καθαρισμού σπιτιού γενικής Καθαριότητας σπορέλαια ελαιόλαδο κρεατικα αλεύρι ζαχαρι μπαχαρικα. Σήμερα στα χρήματα που μας δωθηκαν βρήκαμε προσφορά στο rolliκαι πήραμε 20 πακέτα και ζωμό βοδινού που παραγγειλαμε να μας φέρει για 10 οικογενειες. 20 ευρώ αγορές από τα 180ευρώ που παραλάβαμε από ομάδα φίλων από Νυρεμβέργη. Αργούμε σε αγορές κρεάτος κοτόπουλο γιατί θέλουμε να γίνει καλύτερη προσφορά και να μοιράσουμε αρχές Σεπτεμβρίου.

295
Απήχηση
22
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση


Άρωμα Δανάης,παιδικής προσφοράς,ο σύλλογος σήμερα που γέμισε εκτός τα σχολικά που αγόρασε με τα πιο όμορφα παιχνίδια παζλ κούκλες παραμύθια κοκαλάκια τσάντες πορτοφόλια βραχιολακια ,απίστευτη συλλογή δώρων σε άριστη κατάσταση να προσφερουμε σε άλλα παιδάκια. Είναι πολύ όμορφο από πολύ μικρά οι γονείς να παίρνανε τη αλληλεγγύη στα παιδια και όσες μανούλες φέρνουν τα παιδιά εδώ ,τα παιχνίδια η ότι μας φέρνουν μαθαίνουν να τα προσέχουν τόσο πολύ ώστε να τα πάρει ένα παιδί και να χαρεί εξισου.Ευχαριστουμε για όλα τα πακέτα δώρων και επίσης για τα αντρικα που καλύψαμε αμμεσα εκκλησεις. Καλή σχολική χρονιά Δανάη μας

306
Απήχηση
12
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση



Η 10 χρονη Δανάη μας "αγοράζει σχολικα για 4 παιδιά ".Το μυαλό των παιδιών να στηρίξουν και άλλα παιδάκια .

Η Δανάη με τη μητέρα της πρώτο εμφανίστηκε στο σύλλογο το 2014.Χαριζε όλα τα ρούχα παιχνιδάκια της μαζί με ζωγραφιές και φορά δικές της που κοσμούσαν το Σύλλογο μας.Εως σήμερα 10 χρονών η Δανάη χαρίζει πάντα τα παιχνίδια σε άριστη κατάσταση αρκεί να δωθουν σε άλλα παιδιά. Σήμερα πριν μας φέρει όλα τα δικά της δώρα πήγε με τη μανουλα στο Πολυκαταστημα Toyworld JUMBO Κιλκίς και ψώνισε για 4 παιδιά σχολικα 2 αγόρια 2 κορίτσια ότι αυτή έκρινε ότι χρειαζοντε. Η χαρά απερίγραπτη ότι πριν πάρει τα δικα της σχολικα έκανε δωράκια όλα αυτα τα σχολικά που ένα ένα μας έδειχνε με τόσο χαρα.
Για εμάς είναι τόσο δυνατή συγκίνηση ότι η Δανάη μας τόσα χρόνια έχει μέσα στη υπέροχη αγνη ψυχή της τη αλληλεγγύη τη αγάπη να δίνει χαρά σε άλλα παιδιά με τα καλύτερα. Εδώ σήμερα μίλησε η ψυχή παιδιού και πέρασε το μήνυμα όλα τα παιδιά καινούργια σχολικα όλα τα παιδιά με τωρινά σχολικα χαμόγελα.
317
Απήχηση
15
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση



Από Σουηδία η Καιτη άφησε 20ευρω πριν φύγει αφού μας είχε στηρίξει με αγορές τροφίμων το Ιούλιο για είδη σχολικα. Σήμερα κάναμε αγορές ότι κριναμε στο ποσό που μας δωθηκε από το Πολυκαταστημα Toyworld JUMBO Κιλκίς. Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη για τη στήριξη στη συλλογή σχολικα για τα παιδιά που στηρίζει ο σύλλογος.

340
Απήχηση
19
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Μετά από ένα 12 ωρο ασταματητο αγώνα επιστροφή κομμάτια από κουραση σπίτι μας.Απο το πρωί παραλάβαμε ανωνυμα φίλη που στηριξε με 5 κιλά φακές ,ο αγαπημένος μας κ Γιαννης ένα ζευγάρι πανάκριβα παπούτσια αντρικά 41 νούμερο για να προσφερουμε σε κάποιο παληκαρι μας ,και διανομες κι ετοιμασίες πακέτα τροφίμων με διανομές σήμερα μερίδες παστίτσιο παγωτά 3 κιλά από το εργοστάσιο Torre σε 4 οίκογενειες και ζύμες για πίτες .Επίσης πακέτα τροφίμων με αγορές ελληνικό καφέ λεμόνια από μέλος που αγόρασε και συμπλήρωσε τα μεσημεριανά πακέτα μας.

381
Απήχηση
21
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου