Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Πακετα δεματων απο Γερμανια σχολικα ειδη

 "Στήριξη σε σχολικά είδη απο φιλη απο Γερμανία"

"Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ."


Ευχαριστήρια στη φίλη απο Γερμανία κ.Βαρβάρα Λουκου και το σύζυγό της από το Χερτεν Γερμανίας,για τη τεράστια αλληλεγγύη στήριξη σε σχολικά είδη.
Η αγάπη για προσφορά η διάθεση να βοηθήσεις δε μετράει χιλιομετρικες αποστάσεις δε σταματάει τη διάθεση ν βοηθήσεις. Βρίσκεις τρόπο με ηλεκτρονικές αγορές να πάρεις σχολικα και να αποσταλούν στο σύλλογο μας.
Η Βαρβάρα βρήκε τα στοιχεία του συλλογου δ/νση τηλ έκανε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και σήμερα ζήσαμε μια τεράστια έκπληξη. Ανοίγαμε τα δέματα και δε είχαμε χώρο που να βάλουμε τα σχολικά.
Και μάλιστα μας είχε ενημερώσει μια μικρή βοήθεια από τα τζαμπο οι αγορές και παραλαβές από Μεταφορικη Εταιρεία.
Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τι ποσότητες σχολικών παραλάβαμε για τα παιδιά μας .
Καταλαβαινετε όλοι που με ξέρετε ότι κάνω σα μωρο παιδί τι χαρά είχα που τα παιδάκια μας θα έχουν καινούργια σχολικα.
Ευχη της φίλης να γεμίσει ο Σύλλογος από σχολικα να βρει ανταπόκριση η δράση μας και να σκορπισουμε πολλά χαμόγελα στα παιδια στη φετινή αρχή της σχολικής τους χρονιας.
Ευχαριστουμε για τη τεράστια στήριξη το σεβασμό σας στο κοινωνικό μας εργο. μα πάνω από όλα τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίζουμε τον αγώνα για το συνανθρωπο και παιδιά.
Η Βαρβαρα δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει δυναμικά. Σε όλες τις δράσεις από ομάδες από Έλληνες από Γερμανια που στηριζαν για τη Ανάσα Ευαισθησίας ήταν από τις πρωτες σε δέματα αγάπης που θα βοηθούσε.
Σας ευχόμαστε ολοψυχα Υγεια κι ευλογια Θεου σε ολη οικογένεια .Μας οδηγείτε τη σκέψη ότι αν θέλω πράττω αν δε θέλω δε βλέπω αδιαφορώ .....
Να μην αγαπάμε με τα λόγια ούτε με τη γλώσσα, αλλά έμπρακτα και αληθινά.
(Α΄ Επιστολή Ιωάννου, Κεφ. 3, Εδ. 18).
284
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου