Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"

 Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
"ΕΥΚΡΑΝΤΗ"
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς το Δ.Σ και όλα τα μέλη του Σωματείου ,
εκφράζουμε τα θερμά ευχαριστώ από καρδιάς στη Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκραντη "κ Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά, το Δ.Σ. του Συλλόγου, για τη πολύτιμη δωρεά που δεχθήκαμε από είδη ένδυσης παιδικά ρούχα.
Ειναι η 2η μεγάλη σημαντική στήριξη που μας προσφέρθηκε στο Φορέα μας απο τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας Ευκραντη, και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενή συμπαράστασή αλληλεγγύη στήριξη.
Μια μεγάλη χορηγία που προσφέρθηκε στο "Σύλλογο Ευκραντη "από τη οικογένεια Κουπενελη και η αλληλεγγύη κι ευαισθησία βρήκε ανταπόκριση και στις δικές μας οικογενειες ,μεγάλο μέρος της δωρεάς.
Η τεράστια αλληλεγγύη αποδεικνύει τη τρομερή ευαισθησία σας σε Φορείς που είναι δίπλα στο συνάνθρωπο ,η πρωτοβουλία στήριξης προς τις ωφελούμενες οικογένειες του Συλλόγου μας σημαντική ιδιαίτερα τώρα στα πακέτα που ετοιμάζουμε τη Δράση "Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη " να χαρίσουμε παράλληλα με τα σχολικά και δώρα καινούργια ρούχα σε όλα μας τα παιδιά.
Η αγάπη προς το συνάνθρωπο μας οι ενωμένες αγγαλιές στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα, είναι πραγματικά μια μεγάλη ανάσα για το έργο μας και δείχνει το σεβασμό σας στο κοινωνικό έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας .
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη ισχυρή χειρονομία αλληλεγγύης .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία δημιουργία και πάντα με δράσεις γεμάτη αλληλεγγύη σε όλο το κοσμο που σας διακρίνει !
1.010
Απήχηση
135
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 8 ακόμη
1 σχόλιο
4 κοινοποιήσεις
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου