Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

30αυγουστου

 Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στη Δράση "Κανένα παιδί χωρίς καινούργια Σχολικα "που προσφερε φίλος με τη συζυγο σήμερα και τα δύο τους παιδάκια που μας τα παρέδωσαν .Κυνηγώντας προσφορές σήμερα κάναμε αγορές υγροσαπουνο για τα χέρια χαρτοπετσέτες και για 3 οικογενειες κρεας χοιρινό. Αξία αγορών σχεδόν 39 ευρώ συν 20 που κάναμε τη προηγούμενη εβδομάδα σε ρολ 60 περίπου. Υπολοιποντε 120 ευρώ από τα 180 ευρώ που έστειλε ομάδα φίλων από Νυρεμβέργη για αγορές σε είδη που θέλουμε χαρτί υγείας σπορέλαιο ελαιόλαδο κρεατικα αλεύρι ζαχαρι ψαρικα.Δεν κατεβαίνει η τιμή σε χαρτί υγείας 3.99 η 2.99 όπως και ρολά κουζίνας 2.99 η 1.99.καποτε τα παίρναμε 0.99 ρόλο κουζίνας και χαρτί υγείας 1.99.

Όπως και σε σπορέλαιο. Αν εντοπίσει κάποια φίλη προσφορα στα είδη αυτα στις παλιές τιμές ενημερώστε μας σε μήνυμα.Στα δύσκολα ή επιχείρηση "Αφοι Παπαθεοδώρου ",Γιάννης &Αυγερης παρών για να διευκολυνθεί ο αγώνας μας.
Σε συνεννόηση με εθελοντές σήμερα παραλάβαμε κούτες στα κεντρικά και αποθήκη του συλλόγου, μετά ένα τρίμηνο ασταματητο αγώνα πακέτων ενημέρωσαμε τον κ. Γιάννη ότι έχουμε σημαντική έλλειψη σε κούτες ταινίες για τακτοποίημα και αποστολές.
Με μια λεξη η βοήθεια σας πολύτιμη και πάλι. Όσο ασήμαντο να σας φαινετε ψάχνουμε όλο το Κιλκίς για κούτες και τελάρα για αποστολές όλα αυτά τα πακέτα καθημερινά και ιδιαίτερα Σάββατο με τα τελαρα.
Αλλα ποιος θα βγεί να μαζεύει.....και κανείς δε κάνει ότι κάνουν χρόνια τώρα οι κύριοι Παπαθεοδωρου. .Η διαδικασία να κρατάει κούτες να τη βάζει σε αποθήκη αντί να τις πετάει και όταν χρειάζεται ο σύλλογος να τα φέρνει στα πόδια μας παρατωντας δουλειά αρκεί να μας εξυπηρετήσει και να τα ξεφορτωθούν οι ίδιοι . Πρέπει να Νοιαζεσε να έχεις προθυμία να βοηθήσεις ...Με κάθε τρόπο. Κι η επιχείρηση Αφοι Παπαθεοδωρου με χίλιους τρόπους απλώνουν 9 χρόνια την πολύτιμη βοήθεια τους στις αναγκες του Συλλόγου και οικογενειων.
Σας ευχαριστούμε είστε πολύτιμοι στο έργο κι αγώνα μας.Την Κυριακη θα χρειασθουμε χερια γυναικεια για να κανουμε σε κουτες τακτοποιημα ρουχα παπουτσια ειδη σπιτιου σε αποθηκη ωρες απο 11 ως 6 και αν προλαβουμε.
.Οσες φιλες ενδιαφερεσθε για εθελοντικη βοηθεια ενημερωστε μας γιατι δε μπορει να μπει ταξη μεσα σε αποθηκη αν δε μπουνε πολλα χερια γυναικεια .Μακαρι να εχει δροσια γιατι στα κεντρικα του Συλλογου εδω και δυο βδομαδες που παραλληλα με ολα τα πακετα και ετοιμασιες κανουμε καθαριοτητα καταφεραμε το μπροστινο κομματι και λιγο πισω και παταρι λογω ζεστης ειναι ανυποφορο να δουλεψεις.Σημερα καθαριζαμε τα τζαμια και ραφια και λιωσαμε στη ζεστη τωρα δροσισε που φυγαμε ..Θελουμε και τη Ομαδα Εφηβων μετα το τακτοποιημα του πισω μερους αποθηκης να βοηθησει σε μεταφορες παταρι των πακετων που θα ετοιμασουμε ως τη Εμποροπανηγυρι να ειμαστε ετοιμοι για τα σχολικα πακετα που θα δώσουμε .Με ενα άτομο σε χίλια να ειναι δε γίνετε και εδω και μήνες λόγω ζέστης λόγω διακοπών έπεσε όλος ο κλήρος σε ένα άτομο και λίγες ώρες 2 με 3 εθελοντές.
Επίσης σημαντικο μεσον μεταφορας ειναι το αγροτικό .Μας ενημέρωσαν για είδη επίπλων για παιδιά και οικογένειες ( σαλονι γραφειο παιδικο συρταριερα παιδικη χαλια κλπ ) απο 2χωρια θελουμε μεσον μεταφορας να μπορουμε να κανουμε παραλαβες απο μακρινο χωριο Κιλκις σε αποθηκη και δυο χερια αντρικα .Δειτε και τη ανακοινωση μας αυτη μηπως καποιος βρεθει να βοηθησει .Σημαντικο τωρα που επιστρεψε ο κοσμος απο διακοπες να βοηθησετε στο κομματι των πακετων τροφιμων.Ρωτηστε μας τι ελλειψεις εχουμε γιατι εκτος τη Βοηθεια απο δυο τρια μελη απο Κιλκις και μονο απο Γερμανια καταφεραμε απο Πασχα ως τωρα να ειμαστε προσφορα σε οικογενειες που θεσαμε προτεραιοτητα αφου απο τον τεράστιο όγκο μόνο 50 καταφέραμε να βοηθήσουμε και ευτυχώς να λέμε τις Ομαδες απο Γερμανια και Αθήνα Θεσσαλονίκη μέλη....και συνεχώς φτάνουμε τη βδομάδα 10 με 15 οικογενειες να ζητανε ενω εδω ο κοσμος ειναι αυτος που στηριζει οχι το κρατος κανεις μονο ο απλος κοσμος.Και με συμμετοχή ενα δύο ατομα δε μπορεί όχι να βγεί ο όγκος στις ηδη υπαρχουσες οικογένειες που θέτουμε ψηλά φέτος τον πήχυ σε διαλογή και κριτήρια αλλα ούτε θα μπορούμε να εντάξουμε νέες οικογένειες .Οσο πάνε και δυσκολεύει η βοήθεια γιατι αρχίζει ο χειμώνας και ολοι σκέφτοντε τι μας περιμένει αλλα και το λίγο η βοήθεια σας για άλλους ειναι σημαντικό για εμάς στα πακέτα των ανθρωπων που στηριζουμε. .Και με τη νέκρα να μη πατάει κανείς εδώ σε επόμενους μηνες ούτε ένα δύο άτομα δε θα μπορούμε να σταθούμε.
Μεγάλη ανάγκη να κινηθεί η στήριξη τροφίμων χαρτικών λάδια απορυπαντικά ειδη καθαρισμού προσωπικής υγειινής ειδη για παιδια παριζα κασερι ψωμακια τοστ βιταμ γαλατα μακρας διαρκειας αλευρι ζαχαρι μαγιες γκαζακι για καμινετα , κρεας.
Πριν κλεισω μας ενημερωσε φιλη οτι απο Γερμανια εκανε αγορες στα Jumbo αρκει να βοηθησει στη δραση με τα σχολικα.Περιμενουμε τη αποστολη του δεματος απο Θεσσαλονικη αυριο εως 1 του μηνα.Μπορειτε και στο τοπικο Πολυκατάστημα Toyworld JUMBO Κιλκίς ,να κανετε ηλεκτρονικες αγορες απο εξωτερικο ,και αλλα καταστηματα τοπικα ρωτηστε μας σε μηνυματα να σας ενημερωσουμε το τροπο , γιατι ειναι οι επιχειρησεις που μας στηριζουν σε ολη τη διαρκεια του χρονου και ερχοντε και τη ιδια μερα στα κεντρικα του συλλογου ..Ευχαριστουμε θερμα τη φιλη που στηριζει τη δραση και οσους μεχρι σημερα βοηθησαν .
Συνεχιζουμε για κανενα παιδι χωρις σχολικα και φετος
253
Απήχηση
15
Αλληλεπιδράσεις
7
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
342
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
362
Απήχηση
12
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
235
Απήχηση
20
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου