Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

05/12/2021

 Κυριακή και με τη Ταμία του συλλογου κ Ειρήνη Καμενιδου και τον εθελοντή μας Τάσο Κώστα αποφασίσαμε από πολύ νωρίς να κάνουμε τις διανομές ώστε από αύριο να ειμαστε άνετοι στις υπόλοιπες υποχρεώσεις και να αρχίζουμε τις ετοιμασιες.

Έτσι φουλ το αμάξι με όλα τα είδη μαναβικης φρούτων και 3 οικογενειες που παρέλαβαν από τα κεντρικά του Συλλόγου έγινε Κυριακή προσφοράς από τη ανιδιοτελή αλληλλεγυη των παραγωγών που στηρίζουν το εργο μας.
Για 15 συνολικά οικογενειες έγινε η ετοιμασία στήριξης
Με πείσμα των δυσκολων καιρών με τη αγάπη εθελοντισμο αλληλεγγύη στη καρδιά και μας βοήθησε ο καιρός αρκετά σήμερα από νωρίς ξεκίνησε η ομάδα Δράσης Στήριξης και με επιπλέον βοήθεια εθελοντών οι άνδρες από το Ποδοσφαιρικό σύλλογο Κιλκισιακου δίπλα μας .Τα παιδια ποδοσφεριστες με μια λεξη να φορτώσουν με τον εθελοντή μας Τάσο όλα αυτά τα ασήκωτο τελαρα
.Ευχαριστουμε και όσα παιδιά με μια λεξη στις αποστολές συμβαλλαν σε βοήθεια να κατεβάζουμε να γινοντε σακούλες σε χώρο αποθήκης της Ειρήνης μας και μας περιμένουν διανομές για αρκετές ώρες σε Κιλκίς και χωρια .Ένας γεμάτος σύλλογος από χθες ως σήμερα έγινε ανασα στήριξης από τη γεναιοδωρη προσφορά των παραγωγων μας που γέμισε τα σπιτια απόρων οικογενειων. Σας ευχαριστουμε θερμα για τη αγάπη που δείχνετε και έχετε αγγαλιάσει με τόσο αλληλεγγύη το εργο μας ιδιαίτερα όλοι παραγωγοί της γειτονιάς μας μέχρι να φύγουν θα νοιάζονται να προσφερουν όσο γίνετε περισσότερα είδη τους. Εκ μερους των ωφελούμενων οικογενειων σας ευχαριστούμε κι ευχόμαστε Υγεια σε κάθε ένα σας και σε οικογένειες σας .
231
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
810
Απήχηση
84
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου