Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

εκκληση για στηριξεις και εκτος νομου Κιλκις Ελλαδα και εξωτερικο σε αγορες μεσω τραπεζης δωροεπιταγες σε μαρκετ κλπ

 Kαλημερα καλη εβδομαδα με υγεια και χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα Ευστρατιος Ευστρατια .

Πολλες/οι φιλες/οι στειλατε μηνυμα το τραπεζικο Λογαριασμο. Ο λογαριασμος ειναι Εθνική Τραπέζα Ιβάν GR5501103760000037600146726 Κουρουζίδου Γ.Χριστινα και BIC ETHNGRAA.Ακομη δε βγαλαμε αλλα ολοι στελνουν στο προσωπικο λογαριασμο και καθε αγορα βαζουμε τις αποδειξεις που καναμε αγορες . Για οσους ειναι εκτος Κιλκις απο αλλες περιοχες Ελλαδος και Γερμανια και αλλα κρατη,Η Ρια σημερα εστειλε 30 ευρω την ευχαριστουμε θερμα για τη στηριξη περιμενουμε και τις φιλες απο Γερμανια που στειλαν για να μαζεψουμε χρηματα για αγορες που εχουμε με κρεατα χαρτικα λαδι και τα βασικα που πρεπει να παρουμε για τα πακετα τροφιμων .Ο συλλογος για σημερα δε θα ειναι ανοιχτος λογω του τρομερου κρυου εξω κι ευτυχως δε εστρωσε το χιονι .
Αν υπαρχει καποια φιλη/ος που θελει να προσφερει ας ερθει σε επικοινωνια με τα τηλ μας 6977724524 εκτος αν προκυψει κατι που πρεπει να παμε εκτακτα.Απο τη πολυ βροχη και κρυο του Σαββατου που 10 ωρες εξω γιναμε 3 φορες μουσκεμα και αλλαξαμε 3 φορες , για να ολοκληρωθει ετοιμασιες αποστολες και χθες απο 8 πρωι ως 4,30 ολο το πρωινο με τοσο κρυο ανοιχτα τα παντα εκει μεσα ,κρυωσαμε υπερβολικα οχι αρκετα .
Ενα μηνα με ενα δυο χερια που ειναι μονο για αποστολες γινετε ολο αυτο και καπου πρεπει να προσεξουμε γιατι εχουμε ακομη δυσκολες ημερες ..Απο χθες το βραδυ με το ζορι βγαινει η φωνη μας και μη αρρωστησουμε και αλλο .Οσο γινετε αυτες τις ημερες θα ειμαστε μονο με κλειστα ραντεβου εκτος παραλαβες απο εργοστασια
η αν μαλακωσει λιγο το κρυο .Ηδη εχουμε ενα δυσκολο ακομη 12ημερο οργανωσης ετοιμασιων παραλαβων αποστολων και πρεπει να εχουμε υγεια να αντεξουμε .Οτιδηποτε θελησετε με κλειστο ραντεβου για συγκεκριμενη ωρα συναντησης απο πρωι ως μεσημερι .
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε! ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ ΟΛΟΙ Στηρίζουμε ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ"
126
Απήχηση
2
Αλληλεπιδράσεις
-2,1x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου