Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στο << Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομου Κιλκίς>>

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικου συλλογου Ανασα Ευαισθησιας ν Κιλκις , το ΔΣ και τα μέλη
Ευχαριστούμε θερμά
το << Σωματειο Μικροπωλητων & Παραγωγων Λαϊκων Αγορων Νομου Κιλκις>>,
τον Πρόεδρο κ Κωνσταντίνο Γρίβα το Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ολους τους λιανοπωλητές , για την συνεχή στηριξη εδω και 9 χρόνια δίπλα στο κοινωνικό έργο της Ανασας Ευαισθησιας με ολα τα ειδη μαναβικής και φρούτων που προσφέροντε για άπορες οικογένειες .
Μια ανάσα μεγάλη για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στο κόσμο που δε έχει τη πολυτέλεια πολλές φορές ακόμη και των ειδών της Λαικής!!! .Και επίσης να μη ξεχνάω να πώ και ευχαριστώ όλους τους μικροπωλητές που προσφέρουν και την Ασφάλεια Λαικών Αγορών τα παιδιά φύλαξης που συλλέγουν απο καθε πάγκο και μας τα φέρνουν να διανέμουμε στις οικογένειες.
Τα πιο θερμά ευχαριστώ απο καρδιάς είναι η άμμεση επέμβαση παρέμβαση του Προέδρου στην έκκληση μας για δώρακια που δε ειχαμε τη δυνατοτητα να αγοράσουμε σε αγόρια που έχασαν ενα απο τους γονεις !!!Ο Πρόεδρος απλά ρώτησε τι ακριβώς ανάγκη υπάρχει στις εκκλήσεις και έπραξε αμέσως να διασφαλίσει ότι έλειπαν στα παιδιά και ιδιαίτερα στήριξη σε 15χρονο παιδάκι που έμεινε ορφανό χάνοντας τη μητέρα απο Κορονοιό και μένει με τη γιαγιά..
Παντόφλες παπούτσια κάλτσες εσώρουχα και με προσφορά των μικροπωλητών και αγορές περισσότερες απο τον ίδιο αρκεί να μην υπάρχει παιδί που θα στερείτε.Τετοιοι άνθρωποι μας γεμίζουν αισιοδοξία ελπίδα οτι οσο και αν ειναι γκρίζο το αύριο με τη αλληλεγγύη δίνετε φώς για κάθε δυσκολία.
Επίσης πρόσφερε κούτες πλατάρια κοτοπουλο για τη διανομη σε οικογένειες μας που με τα πακετα με τα ειδη μαναβικής φρούτων και τροφίμων που γίνοντε κάθε Σάββατο και καθ όλην τη διάρκεια της εβδομάδος , ενίσχυσε σημαντικά και τα πακέτα διανομών προς τις άπορες οικογένειες με κοτόπουλα πλατάρια. Είναι πολυ δυνατό συναίσθημα συγκίνησης ,σε στιγμές πανδημίας φτώχειας να ενώνετε δυνάμεις για να δίνοντε Ανάσες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης όπου παιρνούν δύσκολα.
Σας εύχομαστε ολόψυχα Υγεία και σας ευχαριστούμε για τη αλληλεγγύη στήριξη συμπαράσταση αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια. .
Ειναι οτι πιο δύσκολο με τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες στα κρύα η ζέστες να ειναι απο τα άγρια μεσάνυχτα στο πάγκο και να ειστε ολοι με τοσο ζεστή ψυχή αγαπη δοτικότητα ευαισθησία ψυχές της προσφοράς .
Καλές γιορτές με ευγνομωσύνη στην αλληλεγγύη όλων σας!!
Με εκτίμηση η Πρόεδρος
Κουρουζίδου Γ Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου