Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

5/12 /2021 Παγκοσμια ημερα εθελοντισμου

 5 Δεκεμβρίου 2021

"Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού"
Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού🙏🏼🙌
Η ημέρα αυτή αποδίδει φόρο τιμής σε όλα τα άτομα που μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Εθελοντισμός σημαίνει αλληλεγγύη, αμοιβαιότητα, αγάπη, προσφορά και κοινωνική συνοχή.
Η "Ανάσα Ευαισθησίας" ν Κιλκις κλείνει 8 Χρόνια και οδεύει πλέον στον 9 χρόνο εθελοντικής προσφοράς και είμαστε υπερήφανοι καθημερινά για το Εθελοντικό μας αγώνα και για τους εθελοντές μας που είναι εδώ ακούραστοι καθημερινά χωρίς σταματημό .Ούτε Σαββατοκύριακα ούτε γιορτές όπου χρειασθεί βοήθεια παρών και με άσχημες συνθήκες χειμώνα καλοκαίρι, κρύα καύσωνα, βάρη αφού είναι ένα έργο πολύπλευρο που εκτός απο τόνους ρούχα παπούτσια παιχνίδια περιέχει και ολοκληρωμένα νοικοκυριά, άρα βάρη απο έπιπλα ηλεκτρικά μεταφορές αποστολές .
Μεγάλη δράση με τη συλλογή πλαστικά καπάκια που με τη ανακύκλωση καταφέρνει η ομάδα να προσφέρει αναπηρικά αμαξιδια σε Νοσοκομεία φορεις κι απλό κόσμο που έχει κινητικά προβλήματα.
Ακόμη δράσεις είναι" Μαγειρεύω για το συνανθρωπο ",που η ομάδα γυναικών πρωτοστατεί με μαγειρεμένα φαγητά γλυκά οπου χρειάζονται το ζεστό πιάτο.
Η Ανάσα Ευαισθησίας απέδειξε με τους εθελοντές της ότι 365 ημέρες το χρόνο απο το 2013 ως το 2021 είναι καθημερινα στην εθελοντική προσφορα με ένα μεγάλο αγώνα έργου αγάπης αλληλεγγύης προσφοράς. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους εθελοντές της, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συλλογου μας! Χωρίς τον εθελοντισμό, η “Ανασα Ευαισθησιας ” δε θα μπορούσε να γιορτάζει τα 8 χρόνια της, ούτε να βελτιώνει τις ζωές των συνανθρωπων που έχουν ανάγκη και στηρίζονται. Σας ευχαριστούμε! 📷
Χρόνια πολλά σε όλους τους εθελοντές ανα Ελλάδα και απανταχού στο κόσμο που ,που προσφέρουν καθημερινά, διαθέτοντας χρόνο, επιστημονικές γνώσεις, εργασία, φαντασία, κόπο και δημιουργικότητα σε μια οργανωμένη προσπάθεια με σκοπό να συμβάλλουν ενεργά στην καλυτέρευση της κοινωνίας. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους, που όμως τους ενώνει κοινός στόχος και κοινό κίνητρο να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους και να είναι οι ίδιοι ενεργά μέλη της κοινωνίας.
Ευχή καρδιάς στις δύσκολες στιγμές να μεγαλώνει ο Εθελοντισμός απο συμπολίτες και κλείνω με την ευχή κανένας άνθρωπος να νιώθει αβοήθητος, κανένας άνθρωπος να νιώθει μόνος...
Δώσε Ελπίδα!
Δώσε Ζωή! Δωσε Ανασα!
Δώσε χαμόγελο!
Δώσε αγάπη!



207
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
6
1 σχόλιο
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου