Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ " MADONA EXPRESS"

 Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΡΩΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

" MADONA EXPRESS"
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
"ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ" .
Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον ιδιοκτήτη Πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο της ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρώδων Πλαστικών,MADONA EXPRESS.
Η Προεδρος το ΔΣ ,
ευχόμαστε ολόψυχα η ανθρωπιά αλληλεγγύη που απλόχερα μας στέκεστε στο κοινωνικό μας έργο απο τα πρώτα μας βήματα να βρει μιμητές και άλλους επιχειρηματίες σε όλη τη Ελλάδα και πάνω απο όλα σε εργοσιάρχες της περιοχής μας .
Με τη κίνηση στήριξη σας μας θυμιζετε οτι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που η φωνή έκκλησης αγγίζει ακόμη και απο εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά .
Το μοιράζομαι Νοιάζομαι μας το δείξατε ακόμη μα φορά απλόχερα και σήμερα και σας ευχαριστούμε για τη δύναμη ψυχής που αντλειτε με τη δωρεά σας .
Ευχαριστούμε θερμά την ελληνική εταιρεία Madona Express για την σημαντική δωρεά της σε ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης.
Παραλάβαμε 600 τεμάχια ,με είδη αναλυτικά 100 σφουγγαρια μπάνιου 150 σφουγγάρια κουζίνας 150 σφουγγαριστρες 100 φιμπρες 100 πανιά καθαρισμού .
.Όπως όλοι γνωρίζουμε, τέτοια είδη είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και με την προσφορά σας, θα φροντίσουμε να τα προμηθεύσουμε σε κάθε σπιτικό των συμπολιτών μας που υποστηρίζουμε.
Ευχές ολόψυχα για Καλές γιορτές με Υγεία Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2022 και ανοδική πορεία πάντα η Εταιρεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου