Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια Επιστολή στο 13 Νηπιαγωγείο Ν.Κιλκίς

 Ευχαριστήρια Επιστολή στο 13 Νηπιαγωγείο Ν.Κιλκίς

Υπογράφει η Πρόεδρος Κουρουζίδου Χριστίνα
Το ΔΣ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς ευχαριστεί θερμά,
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Εκπαιδευτικούς του 13ου Νηπιαγωγείου ν.Κιλκίς ,γονείς μαθητές για την πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων Αγάπης εν όψει εορτών για το Φιλανθρωπικό μας συλλογο .
Γεμίσαμε απίστευτα πακέτα αγάπης απο τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που μας παρέδωσαν μια τεράστια συλλογή με ευχές για τη δράση μας .
Πακέτα Αγάπης με τις ευχές όλων μαθητών γονέων Εκπαιδευτικών για υγεία και χαμόγελα στις οικογένειες που δοκιμάζονται.
Οι εικόνες ειναι το ελάχιστο απο το αδιαχώρητο που ζήσαμε απο τις συλλογες που ανοίγαμε και γεμισε πέρα για πέρα όλο το συλλογο .
Συγκίνηση δέος οτι με τη καρδια σας όλοι προσπαθήσατε να είστε δυναμική παρουσία στα πακέτα στήριξης των συνανθρώπων μας .Σας ευχαριστούμε για τη στηριξη ,η αγάπη σας μας αποδεικνύει οτι η εθελοντική μας προσφορά επιβραβευετε απο τη δύναμη συμμετοχή σας .
Σας ευχαριστούμε για τη απίστευτη αγάπη ακόμη μια φορά που αντικρύσαμε την αισιοδοξία οτι Ολοι μαζί θα μπορούμε να τα καταφέρουμε για τη καλύτερη και αξιοπρεπή καθημερινότητα των συνανθρώπων που χρήζουν βοηθείας μας και σας ευχαριστούμε που ειστε πλαι στο καθημερινο μας αλληλεγγυο αγωνα με τόσο αλληλεγγύη και ευαισθησία .
Σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με Υγεία σε καθε οικογένεια και το 2022 να ειναι γεμάτο Υγεια ελπίδα ευλογία και ειρήνη με λιγώτερη ανέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου