Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Συλλογη τροφιμων απο τα Νηπιαγωγεια 8 και 9 Κιλκις

 Ειμαστε ακομη μια φορα συγκινημενοι γιατι πρωι πρωι δεχθηκαμε τα πρωτα τηλεφωνα απο το 8 Νηπιαγωγειο Κιλκις για τη συλλογη τροφιμων στο Φορεα μας.

Με τη σειρα να διαδεχοντε τα ευχαριστα νεα συμμετοχης απο το 9 Νηπιαγωγειο Κιλκις ,και περιμενουμε απο Δευτερα τα επομενα Νηπιαγωγεια και Παιδικοι Σταθμοι που θα θελησουν να συμμετεχουν στις συλλογες τροφιμων για το Φιλανθρωπικο συλλογο Ανασα Ευαισθησιας ν Κιλκις πακετα Αγαπης εν οψει εορτων για τις απορες οικογενειες.
Καλουμε ολους στο αγωνα προσφορας στα πακετα Αγαπης συλλογης τροφιμων απο τα χωρια Κιλκις απο τη πολη του Κιλκις και ως Πολυκαστρο με τους Δ/ντες συλλογους Γονεων και κηδεμονων ,να στηριξετε με το ελαχιστο τη πρωτοβουλια αυτη που γινετε καθε χρονο εδω και 8 χρονια υπερ των ωφελουμενων οικογενειων που φροντιζουμε καθημερινα.
Σας ευχαριστουμε για τη ομορφη αυτη πρωτοβουλια !!
.Περιμενουμε τη συμμετοχη ολων των Νηπιαγωγειων Παιδικων Σταθμων Δημοτικων Σχολειων Συλλογων πολιτιστικων και Αθλητικων να γινουμε ολοι μια αγγαλια αγαπης γιατι ειμαστε ενεργοι στη προσφορα καθημερινα εδω και 8 χρονια 365 ημερες το χρονο.
Μας επιβραβευετε με τις πρωτοβουλιες αυτες και πραγματικα ευχομαστε να τα καταφερουμε και φετος με τη δυναμη και συμμετοχη ολων.
Σας θελουμε διπλα μας φετος περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια.Να εξασφαλισουμε τα προς το ζην του καθενος απο τις οικογενειες αλλα και τα πακετα καθε μηνα απο αρχες του χρονου που στηριζοντε οι οικογενειες μας.Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων
Η προεδρος Κουρουζιδου Γ. Χριστινα
τηλ επικοινωνιας 6977724524 Β.Ρωτα 16 Α Κιλκις.Περιμενουμε και απο σχολεια απο Πολυκαστρο γιατι εχουμε και απο εκει φιλες δειτε πως μπορει να γινει πρωτοβουλια για να αυξησουμε τη συμμετοχη στα πακετα Αγαπης
397
Απήχηση
30
Αλληλεπιδράσεις
10
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου