Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

11 χρονια προσφορας και η Ανασα ευαισθησιας 365 ημερες το χρονο σε λειτουργια γιορτες και Σαββατοκυριακα παρων στη προσφορα

 


11 χρόνια δε σταματησε ουτε μια ημερα η Ανασα Ευαισθησιας να ειναι με κρυα με καυσωνες παρων στο εργο.

Με καθε συνεργασια σεβαστηκαμε τα παντα.Οπου δε μας σεβαστηκαν ιδιαιτερα τις οικογενειες μας πολυ απλα φυγαμε γιατι δε αξιζε να ασχοληθουμε.
Προτεραιοτητα μας ειναι ο συνανθρωπος και οχι το Θεαθεινε .Αλλωστε τη εμπιστοσυνη του κοσμου οχι μονο Κιλκις αλλα και απο ολη Ελλαδα και εξωτερικο την αποκτησαμε απο τους αγωνες μας τις πραξεις μας και αυτοι μας κρατησαν.
Με 40 και βαθμους ειμαστε εδω αρκει να σταθουμε σε ανθρωπους που βαλαμε σκοπο να ειμαστε διπλα τους.
Κι εμεις ειμαστε ανθρωποι και θελουμε διακοπες και ηρθαν οι δικοι μας απο Γερμανια και δε θα τους δουμε που σε δεκα μερες φευγουν δε πηγαμε θαλλασα που μας χρειαζετε για τη υγεια μας μονο και μονο να ψηνομαστε εδω για να παραλαβουμε τη καθε βοηθεια που πρεπει με τη σειρα μας να προσφερουμε.
Ξερω οτι και αυριο θα ειναι καυσωνας αλλα οσες εθελοντριες μπορειτε αφηστε μηνυμα παρτε τηλ ωστε απο 10 ως 11.30 να παμε αποθηκη να βρουμε τα τελευταια πραγματα στηριξης που εχουμε για Φορεα και για ατομο με σοβαρωτατο προβλημα υγειας ωστε απο εβδομαδα να μπορουμε να καλυψουμε αμμεσα τις οικογενειες αυτες και Φορεα .
Μπορουμε με τη θεληση για προσφορα να αντεξουμε και αυριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου