Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον «Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό »“ΔΕΣΜΟΣ”

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

στον  «Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό »“ΔΕΣΜΟΣ”



ΚΙΛΚΙΣ 27/07/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά,το Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”  για την ευγενή και τεράστια γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας   σε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία ενός δικτύου  κοινωνικών δράσεων, με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, τέτοιου είδους  συνεργασίες  στηρίξεις είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς διανύουμε μια περίοδο δύσκολη και η  βοήθεια διαφόρων Φορέων και προσώπων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

 Το ένθερμο ενδιαφέρον μας συγκίνησε βαθύτατα και αποτελεί εκδήλωση της έμπρακτης συμπαράστασής σας.

 Να είστε βέβαιοι ότι η προσφορά σας προς το Φορέα μας

 θα καλύψει ένα  μεγάλο μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει, όπως κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας για όλη την τοπική κοινότητα.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής.

 Η συμπαράσταση του «Δεσμού» αποτελεί  ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που συμβάλει καταρχάς στη δημιουργία δεσμών κοινωνικής συνοχής σε μια εποχή που οι ανάγκες των πλέον ευάλωτων συμπολιτών μας –και ειδικά των παιδιών- είναι επείγουσες.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξη του «Δεσμού» στον Φιλανθρωπικό μας Σύλλογο  μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το 10ετές έργο μας, που αποσκοπεί σε  μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και δικαιοσύνη για όλους, με ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη του στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του των κοινωνικά ασθενέστερων ομάδων. Εκφράζουμε θερμές και ευγνώμονες ευχαριστίες στη Διοίκηση και τα μέλη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, για την , ουσιαστική και αθόρυβη κοινωνική τους προσφορά σε φορείς και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες σε ευπαθείς και ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονικά περίοδο που η οικονομική κρίση έχει λυγίσει αρκετά νοικοκυριά.  Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σε μία δύσκολη περίοδος όπως αυτή που διανύουμε, ο ΔΕΣΜΟΣ να κατορθώσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη της ελληνικής κοινωνίας.

 Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος

Το Δ.Σ












 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου