Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης "ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ" κ. Ελένη Ζέρβα

 "Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ"

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ"
Ευχαριστήρια Επιστολή
προς την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης
"ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ" κ. Ελένη Ζέρβα
Εσώρουχα Ζ Ε Ρ Β Α Σ -- Λ.Ιωαννίνων 41Β - ΠΡΕΒΕΖΑ




Η Η αγάπη προς το συνάνθρωπο ,η αλληλεγγύη δε λογιάζει χιλιομετρικές αποστάσεις αρκεί να απλώσει αγάπης ανάσες αλληλεγγύης στήριξης και ανθρωπιάς
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου κ Κουρουζιδου Γ Χριστινα το Δ.Σ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη δωρεά σε φορέματα και σετ ανδρικά (μπλούζα σορτάκια)στην ιδιοκτήτρια ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ" κ. Ελένη Ζέρβα που διατηρεί επιχείρηση Βιοτεχνία εσωρούχων φορέματα αντρικά σέτ Πυτζάμες νυχτικές στην Λ.Ιωαννίνων 41Β - ΠΡΕΒΕΖΑ.
Παραλάβαμε 20 ζευγάρια σε φορέματα και αντρικά σέτ υπερμοντερνα σχέδια .Μια τεράστια συγκινηση από τη γεναιόδωρη δωρεά σας.Η κ Ζέρβα είδε απλά εκκλήσεις που αναρτήσαμε για άτομα με προβλήματα υγείας που στηρίζουμε ήρθε άμμεσα σε επαφή μαζί μας να ρωτήσει μεγέθη και σήμερα παραλάβαμε μέσω κούριερ την δωρεά μέσα απο ψυχή της !
Με τη παρούσα Επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε και δημόσια τα ευχαριστώ από καρδιάς γιατί τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν τη τεράστια ευαισθησία και αλληλεγγύη σας και είναι παράδειγμα προς μίμηση προς ολους .
Σε στιγμές που η πανδημία σάρωσε και η οικονομική κρίση εξάντλησε όλη τη ανθρωπότητα , η έννοια της προσφοράς σε εσάς είναι πρωτεύων μετά τη υγεία.
Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό στο κοινωνικό καθημερινό έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας που 10 χρόνια είναι σε όλο το νόμο Κιλκίς μια ανοιχτή αγγαλια στήριξης και θα συνεχίσουμε να ειμαστε στη πρώτη βοήθεια πάντα όσο υπάρχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εταιρείες και συνάνθρωποι με ευαισθησίες που βοηθούν το κοινωνικό μας έργο .Ευλογία ακόμη μια φορά και μιά ανάσα στα δύσκολα κάποιου να απλώνεις χέρι βοήθειας στήριξης με πράξεις μέσα απο τη καρδιά σας .
Σας ευγνομωνούμε!!!!!
Ευχές για Υγεία Ευλογία σε κάθε σας στιγμή στο σπιτικό σας ,και σε όλα στη ζωή σας
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές δουλειές ανοδική πορεία η επιχείρηση σας Καλό καλοκαίρι με υγεία κι ευλογία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου