Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

.Ολοι μαζί στο Κιλκίς Μπορούμε

 


Την ανθρωπιά αγάπη αλληλεγγύη μόνο όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δωσουμε πραγματικά ελπίδα δίπλα μας. Στη ανακοίνωση νέας έκκλησης κοπέλας με τετραπληγικη παραπληγια που προσφερε ο σύλλογος Παραπληγικων ν

Πέλλας κρεβάτι ηλεκτρικό,βρήκαμε δίπλα μας Αντιδημαρχους Προεδρους συλλόγους εκπρόσωποι ώστε να νικήσουμε κάθε εμπόδιο απόστασης και να κάνουμε Όλοι μαζί τη ζωή πιο εύκολη σε μια συμπολιτισα μας .
Την ανθρωπιά αγάπη άμμεση ανταπόκριση ήταν η παρέμβαση της Αντιδημάρχου μας κ Κατερίνας Ζιουτα που έγιναν οι παραλαβές οικιακού εξοπλισμού και στέκετε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις με τη ψυχη της.
Η αγάπη όμως γίνετε αλυσίδα αλληλεγγύης
Όταν το περιστατικό τόσο βαριάς μορφής και να μένει χωρίς σπίτι ενώνονται πρόεδροι Δήμαρχος και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για τη καλύτερη καθημερινότητα της.
Πρώτο άτομο που σεβόμαστε αγαπάμε η κ Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού είναι η εκπρόσωπος της προσφοράς αλληλεγγύη στήριξη σε όσες 10 χρόνια δυσκολίες βρήκαμε ήταν πάντα διπλα σου κοινωνικό μας έργο .
Και τώρα η πρώτη έκβαση από Κιλκίς ολοκληρώνετε έπρεπε να κανονίσουμε όλη τη διαδικασία μεταφοράς .Ανέλαβε όλες υιός πρωτοβουλίες και τη ευχαριστουμε γιατί εστερνιζετε κάθε έκκληση και ανάγκη των εκκλησεων και δράσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς και ενώνει γέφυρες αρκεί να ολοκληρωσουμε ένα εργο.
Ετσι με τη ενημέρωση στον Δήμαρχο Παιονίας κ Σιωνιδη Κωνσταντίνο που αμμεσα έδωσε τη εντολή βοηθήσει στη παραλαβή μεταφορά κσι τον ευχαριστούμε επίσης θερμά από εβδομάδα θα σταλθούν όλα με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα του συλλόγου μας για το χωριό περιχώρων Πολυκαστρο Κιλκίς.
Σε ένα όμορφο έργο όταν ενώνεται η Αλληλεγγύη ευαισθησία ανθρωπιά σίγουρα οι όμορφοι άνθρωποι φέρνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα ενώνονται αλυσίδα αγάπης αρκεί τα ανεφικτα να γινοντε πραγματικότητα .Σε όλους εσάς οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστω από καρδιάς για το σεβασμό στο κοινωνικό μας έργο για τη στήριξη ενότητα σε τέτοιες σοβαρές στιγμές ώστε όλοι μαζί να χαρίσουμε αγάπη ελπίδα .
Με πραξεις αγάπης δείχνουμε τη ανθρωπια μας .
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία ψυχής .
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου