Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Διανομές σε δικαιούχες οικογένειες από τη χορηγία του "ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ @ΑΡΩΓΗΣ"

 Διανομές σε δικαιούχες οικογένειες από τη χορηγία του "ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ @ΑΡΩΓΗΣ"



Ευχαριστούμε θερμά για τη πολύτιμη στήριξη αλληλεγγύη στα πακέτα τροφίμων για τη κάλυψη αναγκών που με με τη σημαντική στήριξη σας καλύπτουμε με τα πακέτα διατροφής σημαντική στηριξη σε ωφελούμενες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας.
Χθες και σήμερα με τη πολύτιμη βοηθεια εθελοντών ολοκληρώσαμε τα πακέτα που προσφερθηκαν και περιειχαν:ελαιόλαδο σάλτσες ζυμαρικά χυμό πορτοκάλι μπισκότα γκοφρετες ζαχαρι φασόλια.
Προσφέρθηκαν πακέτα σε 85 δικαιούχες οικογενειες που είχαν πλήρη χαρτιά στα δικαιολογητικα ανανέωσης .
Σε ημέρες που η κρίση οικονομική χτυπάει κάθε σπιτικό η ανεργία να ανεβαίνει διαρκώς αδυνατουμε να καλύψουμε τα πρώτα είδη διατροφής που είναι η άμμεση ανάγκη κάθε οικογένειας που περνάει δυσκολα .Σας ευχαριστουμε για τη αλυσίδα αγάπης κι αλληλεγγύης που απλώνετε ώστε να μπορούμε να δίνουμε ανάσες ευαισθησίας δίπλα μας όπου μας χρειαζοντε πραγματικά. Ευχαριστούμε επίσης τις εθελόντριες που χθες ως αργά αλλά και σήμερα απο 8 το πρωί δήλωσαν παρών για όλες τις ετοιμασιες ώστε από 10 ως 11 να παραλαμβανουν οι δικαιουχες οικογενειες μας.
Μια ανάσα μεγάλη αρχή μήνα στα πακέτα στήριξης που ελπίζω να τα καταφέρουμε για όλες τις οικογένειες Ιούλιο Αύγουστο να σταθούμε όλοι μαζί πλάι τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου