Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΠΕΜΠΤΗ 13/06/2023 ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

 





39 και βαθμούς καύσωνας με άπνοια στο Κιλκις ,και όμως ο κ Ελευθεριάδης Γεώργιος από τους καλύτερους επιπλοποιους στο Νομό μας , και ο άνθρωπος που τον εθελοντισμο τον έχει στη ψυχή του ,παρατάει δουλειά αρκεί να μας φέρει τις πόρτες που πήρε χθες να φτιάξει τις ατέλειες τους.

Σημερα τελειοποιησε όλα τα τυχόν προβλήματα επίπλων μας.
Πόσα ευχαριστούμε του οφείλουμε άλλωστε είναι ο Πρόεδρος της Επομεα Κιλκίς Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών ν Κιλκις και η ψυχή του είναι ταγμένη εδώ και 20ετια στη εθελοντική προσφορά στο Νομό μας
Τυχεροί που δίπλα στο κοινωνικό έργο συνυπαρχουμε από το 2013 με τη καλύτερη εθελοντική ομάδα διάσωσης που ήταν παρών παντου.
Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλη την συνεργασία βοήθεια.
Νάσαι πάντα γερός εσύ και οικογένεια σου.Η ομάδα του Δ.Σ σήμερα στις τελευταίες διανομές πακέτων στήριξης με τα τελευταία πακέτα πίτες κατεψυγμένες που μοιράζουν μάζεψαν απορυπαντικα τροφιμα σπορέλαιο χαρτί υγείας κλπ.Τις ευχαριστούμε γιατί 5 ημέρες τώρα καναν τρομερό αγώνα σε καταμέτρηση ειδών κατάλογο αναγκών και ατελείωτες ώρες σε τακτοποιημα. Η ομάδα που θα παραμένει ενωμένη 10 και χρόνια με τρομερή κατανόηση μεταξύ μας όλοι.Γεύματα Αγάπης προσφέρει το Αρτοζαχαροπλαστειο Σπάρτακος με όλα τα είδη μαγειρεμένα φαγητά κοτοσουπες, ψάρι στα κάρβουνα κεφτεδακια ρύζι πατατες κρέας φούρΗ ομάδα γυναικών όμως πάρα τον καύσωνα δε σταματησαμε.Ψησαμε πίτες, ο Θόδωρος μας χάρισε ένα καρπούζι από τη παραγωγή του για να προσφερουμε στσ γεύματα αγάπης,ετοιμάσαμε ταψιά από πιπεριές γεμιστές τα πακέτα μελιτζάνες με κρέας μοσχάρι πίτες χωριάτικη και καρπούζι ήταν η σημερινή μας επιλοΚαλησπέρα κυρία σας θαυμάζω. Άξιος ο μισθός σας. Συνεχίστε γιατί μας δίνετε κίνητρα να είμαστε άνθρωποι !!!
Η Σοφία απο Αθήνα εστειλε δωροεπιταγή στο Μαρκετ Σκλαβενίτη .Καθε μηνα ειναι παρων διπλα μας παροτι δε ειναι απο Κιλκις ειδε τη δραση μας αγαπησε τη γνησιοτητα και εδω και 4 χρονια ειναι ανελλειπως διπλα μας να στηριζει τον αγωνα μας .Μας ενημερωνει να παραλαβουμε την Δωροεπιταγη και μας αφηνει το πιο ομορφο μηνυμα .Με τετοιες ομορφες ψυχες παντα θα προχωρας σε ενα εργο ψυχης ολων μας πραγματικα.Μονο με ανθρωπους που αγαπουν πραγματικα και εχουν αγνοτητα καλοσυνη μεσα τους .Σας ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη στηριξη στο κοινωνικο μας εργο.Υγεια ευλογια σε ολη τη οικογενεια και να μεγαλωνετε αξια παιδια στην κοινωνια μαςγή γευμάτων.νου τουρλού τυροπιτοειδη γλυκίσματα. Σας ευχαριστουμε για τη πολύτιμη στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου