Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

01/10

 1 Οκτωβρίου στις 5:55 μ.μ.

 
Καλό μήνα με υγεια ευλογία σε όλο το κόσμο. Σάββατο με κύμα αγάπης αλληλεγγύης δεχθήκαμε με πακέτα ολοκαινούργια πράγματα προς πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας. Από σετ σεντόνια δίπλα τριπλά παπούτσια παιδικά μπλουζες ζακέτες γυναικείες πουκάμισα αντρικά παιδικά ρούχα βρεφικά είδη γλυκισματα κέικ μπισκότα εσώρουχα γάλατα μακράς διαρκείας και συγχωρειστε με αν ξεχνάω κατι.Ακομη και πριν ανοίξουμε μας περίμεναν σακούλες με ολοκαίνουρια είδη σπιτιού παιδικά δείχνοντας όλοι σας το σεβασμό σας στο Συνάνθρωπο . Από Δευτέρα περιμένουμε πολλές φίλες για στήριξη έως μετά τις εκλογές που θέλουμε να βρούμε καλύτερη εθελοντική ομάδα για παραλαβές και οργάνωση φορτηγό. Καθυστέρηση γίνετε γιατί είναι υπερφορτωμενες όλες οι μεταφορικές και επιπλέον ο καιρός δε αφήνει σε πολλά σημεία την προσέλευση. Ελπίζουμε μετά τις εκλογές να βρούμε πρόσφορο έδαφος αποστολής αλλά το βασική συμμετοχή όλων σας γιατί από όλες τις πόλεις στειλαν πάνω από 3-4 φορές φορτηγα.Λιγο να κινηθεί το Κιλκίς μας και να αναδειχθεί σοβαρή στήριξη αλληλεγγύη. Στρώματα επόμενη συλλογή είτε από καταστήματα δωρεές μόνα δίπλα η σε καλή κατάσταση από το κοσμο.Νερα σε μικρά μπουκάλια για παιδιά και μεγάλα απορυπαντικα γενικής χρήσης ξηρά τροφή σε κονσέρβες ψάρια φασολια ντολμαδακια κρέας ζαχαρι μπισκότα κρουασάν ψωμάκια τοστ χυμοί για παιδιά.Η ομάδα Εθελοντριων μας παρότι περνάμε δύσκολα με κινήσεις βάρη ήταν παρών να μη αφήσουν ούτε μια ημέρα όλες μαζί στις ετοιμασίες με γεύματα Αγάπης αλλά και γλυκισματα που η κάθε μία προσφερε.Οπως επίσης οι εθελοντές που ήταν παρών για τις διανομές .Υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί που οφείλουμε σεβασμό στη λέξη εθελοντής που θα ξυπνήσουν θα ρωτήσουν αν χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους καθημερινά ώστε να κανονίσουμε τις ώρες να είναι και δουλειά τους και στη προσφορά.Ειναι οι ακούραστοι στρατιώτες που απλά ακούνε εντολές και δηλώνουν παρων.Τους έχουμε 10 χρόνια δίπλα μας οπότε χρειαστεί ακόμα και Σαββατοκυριακα θα θυσιάζουν τη προσωπική τους ξεκούραση αρκεί να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί κάθε δράση. Τους ευχαριστούμε γιατί αυτή μαζί με τα μέλη είναι η καθημερινή δύναμη μας .Οι παραγωγοί της γειτονιάς μας πάντα διπλα μας αρκεί να ενισχύσουν το έργο μας και μάλιστα δεχθήκαμε πολλά παράπονα γιατί δε πάμε στους πάγκους τους κι έρχονται οι ίδιοι να τα φέρνουν από αυγά είδη μανάβικης φρούτων κλπ.Απο επόμενες εβδομάδες θα το διευθετησουμε και αυτό το θέμα με εθελοντές μας αφού τελειώσουμε την Ανθρωπιστική βοήθεια. Ευχαριστούμε κάθε παραγωγό και Μικροπωλητές των Λαικών Αγορών της γειτονιάς μας και δίπλα στενά .Μας δείχνετε απλόχερη την αλληλεγγυη σας.Εμείς αντέξαμε να κάνουμε τις ετοιμασίες οι εθελοντές όμως ανέλαβαν τις παραδοσεις κι αποστολές όλων των στηριξεων .
Ευχαριστώ τα μέλη που ενισχύσατε τα πακέτα τροφίμων που συνδυάστηκαν με τα ειδη μαναβικής φρούτων αποστολή σε χωρια στις οικογένειες που δεν μπορούν να ερχοντε συχνά.
Την Δευτέρα θα είμαστε από τις 10 στα κεντρικα την Τρίτη οι εθελοντές μας θα ανοίξουν από 11 ως 1.30 και για ελάχιστες ώρες ίσως επόμενες ημέρες δηλώσω απων αλλά οι εθελοντές μας θα είναι πάντα εδώ.
Οτι θελήσετε μπορείτε στα τηλ επικοινωνίας αν δε τα σηκώνουμε να ξέρετε θα σας πάρουμε μόλις μπορέσουμε γιατί έχουμε 4 μεγάλες συναντήσεις με Φορείς και διεκπεραίωση 3η χορηγίας και συναντήσεις με μέλη από Γερμανία που θα μας επισκεφθούν μέσα στη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου