Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

16/10 ευχαριστηριο Πολυκαταστημα "ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

 




Αρχή εβδομάδας και μας έρχεται ευλογημένη αφού ακόμη δε ανοίξαμε τα κεντρικά γραφεία του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ηλεκτρονικό κατάστημα Technic -Shop. gr, και η οικογενειακή επιχείρηση Πολυκαταστημα "ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ "επί της Ελ Βενιζέλου Κιλκίς (δίπλα στην ΔΕΗ ) τηλ 2341100858 ,μας συγκινούν ακομη μια φορά!!!!.....

Βλέπουν τις ανάγκες καθημερινά και μας προσφέρουν σήμερα κούτες αποθηκευσης ,αυτοκολλητες ταινίες ,ρούχα παιδικά και αθλητικά ,παλέτες που προσφέρουμε σε ωφελούμενες οικογένειες, σκάλα που εντόπισαν ότι έχουμε πρόβλημα για να παίρνουμε από ψηλά τις κούτες μας .
Το σημαντικωτερο όμως πρόσφατα βάλαμε έκκληση ότι μονογονεική οικογένεια έχει πρόβλημα με τη σόμπα τη ξύλινη.
Οταν έχει αέρα δε μπορεί από το σημείο που είναι τα μπουριά να ανάψει λόγω αέρα μαυρίζει όλα ,με αποτέλεσμα να είναι όλο το χειμώνα χωρίς θέρμανση τυλιγμένοι με χοντρά ρούχα κουβέρτες .
Σήμερα ο κ Παπαθεοδωρου ήρθε να δούμε το σπίτι εξωτερικά το πρόβλημα του σπιτιού της θέρμανσης που είναι εξωτερικά της τοποθέτησης των μπουριων.
Η λύση θα είναι για το ζέσταμα στο χειμώνα της οικογένειας, μας ενημέρωσαν μπουρια με γωνίες αλλά να φτάνουν ως πάνω ψηλά στη οικοδομή ,άρα αφού έχουν τη διάθεση να προσφερθεί εξοπλισμός θα είμαστε σε αναζήτηση ειδικού να κάνει όλη τη τοποθέτηση.
Ελπίζουμε να βρούμε τα κατάλληλα επόμενα άτομα που με τη στήριξη της επιχείρησης Παπαθεοδωρου και ενός ειδικού, να μπορούν να ζεσταίνονται μανουλα με τη κόρη.
Ευχαριστώ σα άνθρωπος που αγγίξατε ακόμη μια οικογένεια με τη καρδιά σας το πρόβλημα τους κι ευχόμαστε να έχουμε καλά αποτελέσματα.
....Η καλοσύνη αλληλεγγύη είναι αρετή δυνατών Ψυχών και σας ευχαριστούμε που κάθε φορά μας διδάσκετε τη δύναμή Αγάπης κι αλληλεγγύης .....
.Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχόμενη απο καρδιάς στήριξη και τη ανθρωπιά που σας διακρίνει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου