Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

3η Αλυσίδα Αγάπης Στήριξης και Αλληλεγγύης Ανθρωπιστική βοήθεια από το "Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"

 3η Αλυσίδα Αγάπης Στήριξης και Αλληλεγγύης Ανθρωπιστική βοήθεια από το "Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"






Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Θεσσαλία , έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν εδώ και πολύ καιρό σε τραγικές συνθήκες.Απο όλη Ελλάδα δε σταμάτησαν λεπτό τις δράσεις αποστολών το ίδιο κι εμείς δε μείναμε στη πρώτη ή και δεύτερη .Συνεχίσαμε πεισματικά αρκεί να είμαστε δίπλα τους .
Το φιλανθρωπικό Σωματείο «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκις» δε μπορούσε να μείνει αμέτοχο στη συμβολή βοήθειας με μια 3η ανθρωπιστική κίνηση για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.
Την Δευτέρα 11/09/2023 έγινε η 1η μας Ανθρωπιστική βοήθεια αποστολή μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Παρασκεύη 15/09/2023 η 2η Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ανάσας Ευαισθησίας ν Κιλκίς.
Στο στόχο ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί ποτέ δε θέλει κανείς να βρεθεί στη κατάσταση αυτή που περνούν οι συνανθρωποι μας ολοκληρώσαμε με την "Ομάδα Διάσωσης Επομέα" ,Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών,με τη σημαντική μεταφορά απο Κιλκίς Θεσσαλονίκη και απο εκεί με εθελοντές αποστολή στους πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας την 2 Ανθρωπιστική Βοήθεια.
Κι επειδή η αγάπη για το Συνάνθρωπο ειναι ισχυρή σήμερα 20/10/2023 ολοκληρώσαμε και την 3η Ανθρωπιστική στήριξη με τη στήριξη ανώνυμα φίλου που ζει Γερμανια πληρωσε τα εξοδα φορτηγού και με τη βοήθεια της ομάδας Ελλήνων από Νυρεμβέργη Γερμανίας τα καταστήματα από Κιλκίς Baby go και ανώνυμα δεύτερο κατάστημα παιδικά ρούχα παπούτσια τη βοήθεια από Ελλήνων Γερμανίας Herten, τα μέλη από Κιλκίς με είδη ρουχισμού παπούτσια βρεφικά είδη σεντόνια κουβέρτες τη βοήθεια σε ηλεκτρικα είδη επιπλα κρεβατια σόμπες από την Ομνες, μέλη που πρόσφεραν επιπλα ηλεκτρικα είδη και τροφιμα μακρας διαρκειας από τις χορηγίες μας ολοκληρώσαμε σήμερα τη 3η μας ανθρωπιστική βοήθεια. Θα είμαστε σύντομα σε επόμενη αποστολή ως τέλη Νοεμβρίου για να στείλουμε όσα δε χώρεσαν σήμερα .Ευχαριστούμε όλους από εξωτερικό και τα μελη μας που ανταποκριθηκαν στη όμορφη αυτή κίνηση αλληλεγγύης. Με ομάδα που συνεργαζομαστε εκεί θα μοιρασθεί η κάθε βοηθεια στήριξης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου