Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

4 Οκτωβρίου ετοιμασιες για διανομες τροφιμων μακρας διαρκειας απο τη δωρεα της ΔΕΣΜΟΣ ΜΚΟ









 Ευχαριστούμε θερμά την Νικολέτα που εκτός τις πάνες ακράτειας που δεχθήκαμε μετα την απωλεια δικού της ανθρωπου,(θερμά συλληπητηρια καλή ανάπαυση ψυχής και καλό Παράδεισο )από την κ Νικολέτα Χαλκιά σήμερα μας πρόσφερε ένα αεροστρωμα για όποιον ασθενή είναι κατακοιτος και το χρειαζετε .

Και πέρισυ μας πρόσφερε επίσης αεροστρωμα πάνες ακράτειας νυχτικες υποσεντονα, είχαμε κατεπειγουσα έκκληση για ασθενή μας και ήταν αμμεσα η βοήθεια στήριξη της .
Περιμένουμε εντός της εβδομάδας και άλλα είδη που θα διευκολύνει υγεία ασθενή.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία σε όλη την οικογένεια.Αν υπάρχει μέρα να σταματάμε? Δεν υπάρχει αφού έχει τόσες δράσεις ετοιμασίες παραλαβές αποστολές αυτός ο Σύλλογος που πίσω από τις έτοιμες σακούλες υπάρχει ατελείωτες ώρες ετοιμασίας από εθελοντές αλλά πάνω από όλα χορηγούς στηρίξεις κόσμου .Σήμερα ξεκινήσαμε αφού χθες μεταφεραμε την τελευταία ανθρωπιστική βοήθεια κι ελευθερώθηκε ο χώρος μας στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου οι ετοιμασίες του μήνα τροφίμων μακράς διαρκείας προς τις οικογένειες που στηρίζουμε. Οι ετοιμασίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.Οι πρώτες ετοιμασίες τροφίμων στήριξης για τον Οκτώβριο στις οικογένειες που στηρίζουμε θα ολοκληρωθούν και θα παραλάβουν οι οικογένειες την επόμενη εβδομάδα με τρόφιμα μακράς διαρκείας και εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δεσμό Μ.Κ.Ο ο Οργανισμός που στάθηκε δίπλα στις οικογένειες της Ανάσας Ευαισθησίας ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε την ουσιώδη βοήθεια σε όσους μας χρειάζονται.Απο εβδομάδα θα ενημερώσουμε ποιες ημέρες θα μπορεί να παραλάβει κάθε ωφελουμενη οικογενεια που στηρίζουμε και ώρες για τις παραλαβές από τους δικαιούχους .Χάσανε την μητέρα πριν λίγο διαστημα 3 Ορφανά μείναν τα οποία δεν τα εγκαταλειψαν.Με προσπάθειες τα διεκδικεί δεν μπορώ να αναφέρω χωρίς άδεια μέσω εισαγγελέα κοινωνικών λειτουργών ένας υπέροχος άνθρωπος που τον έχουμε πρότυπο και πότε δε σταματάει η ομάδα της Ανασας Ευαισθησιας να νοιαζομαστε. Σήμερα που στείλαμε τα τελευταία φρούτα και είδη τροφίμων μακράς διαρκείας στείλαμε και ολοκαινούργια παπούτσια από το Baby Go στα 2κοριτσάκια. Πανάκριβα υπερμοντερνα και την Κυριακή θα βρούμε και άλλα νούμερα στο μικρούλη κοριτσακι.Η χαρά που πήραμε αν μπορούμε να τα επισκεφθούμε βρήκα αμμεσα χαμόγελα με τη πρώτη ευκαιρία χαρά μας να έρθετε στο χωριό μας να καμαρώσεις τα παιδιά. Ήταν τα πανέμορφα επιπλα γραφείου και καναπέδες που πριν ένα μήνα παραλάβαμε για τα παιδιά αυτά. Επόμενη μας κίνηση θα είναι να ενημερωθούμε για νούμερα σε ρούχα ώστε να κάνουμε κίνηση με δώρα από τα καταστήματα της πόλης μας που ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις δε μας αρνούνται την στηριξη.Παραλληλα θα επιδιώξουμε σε άλλα δύο ορφανά παιδιά να μάθουμε νούμερα σε ρούχα παπούτσια γιατί κι αυτά με τη μανουλα που στείλαμε την 3 μην στήριξη τα αγγαλιασε η Ανάσα Ευαισθησίας και θα είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά με τα καλύτερα.Ακόμη ενα διδαγμα ανθρωπιάς στην Ανάσα ..... Οσο Υπαρχουν Ανθρωποι εμεις στην Ανασα Ευαισθησίας θα συνεχιζουμε τον ομορφο αγωνα ιδιαιτέρα σε ανθρωπους με προβλημα υγειας .
Στα πακέτα που φορτώσαμε και παραδώσαμε κάναμε και μια μικρή συζητηση παλι οπως στο ελαχιστο χρονο μας λεμε δυο κουβεντες με οσους δε μπορουν να ερθουν να παραλαβουν .Να σας ενημερωσουμε ξανα για την ιστορια της οικογενειας .
Η μητερα άρρωστη με νευρολογικα.Η κόρη με με σπάνια αρρώστια που δεν μπορεί επί 8 μήνες περίπου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με πρήξιμο σε χέρια υγρά πόνοι και θεραπεία καμιά. Πότε έλεγαν λύκος πότε δερματικές πάθηση είναι ανασφάλιστα τα δύο άτομα και σήμερα κάνουμε ακόμη μια έρευνα.
Μας λέει πρέπει να πάω νοσοκομείο με ραντεβου την ταδε ημερομηνια είναι δωρεάν για τη συνταγή έξω πληρώνεις 10 ευρώ και μόνο νοσοκομείο είναι για ανασφαλιστους με τη ελάχιστη συμμετοχή όταν αγοράσω τα 3 χάπια της μαμάς.Σκεφτηκα τοσο προβλημα το κοριτσακι και να παει με τα ποδια τοσο μακρια απο τη μια ακρη της πολης στη αλλη και αναμονη εκει ?καποια λυση θα βρουμε ... σε δικους μας ανθρωπους που ξερουμε οτι θα ειναι αναπασα στιγμη να στηριξουν !
Δεν κοιτάξαμε την ώρα αν και αργα μεσημερι και η λύση βρεθηκε.
Απο το Φαρμακείο κ Ηλιαδη στο Νοσοκομειο έξω μας ενημέρωσε ο κ Λάκης ότι δεν θα ταλαιπωρειτε το κοριτσι.
Δωσμου το αμκα και θα τα πληρώνω εγώ κάθε μήνα και θα τα φέρνω στο σπιτι της κυριας να μη ταλαιπωρειτε το παιδι .
Πειτε μου οτι αν η ανθρωπια και παλι δε μιλησε..... μας εκανε να δακρυσουμε απο τη αγαπη αλληλεγγυη σε συνανθρωπο μας .Τελικα οι ομορφοι ανθρωποι σε εναν ομορφο αγωνα θα στηριζουν αναπαντεχα οταν θελης κατι παρα πολυ οταν πραγματικα νοιαζεσε οταν αγωνιζεσε ,ψαχνης λυσεις με τη τεραστια δυναμη αγαπης τους να αγγαλιαζουν τετοιες ομορφες περιπτωσεις που στεκομαστε ολοι μαζι πλαι σε αυτους τους ανθρωπους...και να ξερετε αυτοι οι ανθρωποι που περνουν τοσο δυσκολα και οικονομικα και με προβληματα υγειας δε μιλανε ... δε φαινοντε ... θα κανης τοσο αγωνα για να τους σταθεις γιατι ειναι υπερηφανοι και με το ελαχιστο να προσφερεις θα ειναι με τεραστια ευγνομωσυνη ...
Σημερα η ψυχη μας γεμισε απο αγαπη ελπιδα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου