Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

προσφορες απο σουηδια ηλεκτρικα ειδη σε μανουλα πολυτεκνη 20/10

 



Σήμερα βρεθηκαμε νωρίς στα κεντρικά του Συλλόγου με δέματα να μας περιμένουν με πανέμορφα παραμύθια τσάντες παιδικές ρούχα αντρικά αλλά οι εθελοντές ήταν αποθηκη γιατί σήμερα ετοιμαζαμε τη 3η μας ανθρωπιστική αποστολή. Για όσους μας αναζητήσατε είχαμε αφήσει σημείωμα έξω αλλά θα μας βρείτε αύριο στη Λαϊκή

Ο Τάσος Ιωαννιδης μπορεί να ζει Σουηδία από Καμπάνη Κιλκίς αλλά δε παύει η ψυχή του να είναι στο τόπο του και να στηρίζει διαρκώς όπου μπορεί .

Δεν προλάβαμε να κάνουμε ανάρτηση χθες για πολύτεκνη μανουλα που μας ζήτησε τοστιέρα ,και πρωί πρωί ο Τάσος κατέθεσε στον Τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου χρήματα να αγορασουμε τη τοστιέρα και ψωμάκια τοστ κασέρι παρίζα.
Με τη έρευνα αγοράς είδαμε και καλή τιμή σε μεγάλο τηγάνι και με τη χρηματική ενίσχυση επίσης του κ Δημοσθένη Τριανταφυλλιδη ,που μενει Θεσσαλονίκη αλλά κάθε βδομάδα θα είναι Κιλκίς αφού οι ρίζες του είναι από χωριό του Κιλκίς, και επίσης δε σταματάει ποτέ να είναι χρονιά δίπλα στο έργο μας .
Αγοράσαμε και τηγάνι για τη πολύτεκνη μητέρα ,για τα παιδια γαριδακια μπισκότα τα χυμους κορν φλέικς και γιαουρτι .
Το κασερι ψωμάκι τοστ και σαλάμι παριζα είχαμε στα ψυγεία μας με 3 σακούλες γεμάτη αγάπη από 2 φίλους τον Τάσο μας απο Σουηδία και Δημοσθένη από Θεσσαλονίκη δύο Κιλκισιώτες που είναι πάντα απλοχερη αλληλεγγύη σε εκκλησεις μας , χαρίσατε χαμόγελα αγάπης ελπίδας σε μια οικογένεια που πραγματικά εισπραξαμε τόσο συγκίνηση όταν τα παραδώσαμε πριν λιγο.
Σας ευχαριστούμε για τη αλληλεγγύη ανθρωπιά πολύτιμη στήριξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου