Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

.26 Σεπτεμβρίου

 25 Σεπτεμβρίου στις 4:35 μ.μ.

 
Στα κεντρικά του Συλλόγου έγινε διανομή ειδών μαναβικης φρούτων που μας άφησαν τεράστια ποσότητα οι παραγωγοί μας το Σάββατο, πήγαμε 5 φορές αποθηκη για ανταπόκριση εκκλησεων,πακέτα έγιναν με πάνες ακράτειας σκληρές βούρτσες πανιά καθαρισμού, σφουγγάρια σώματος κουζίνας σφουγγαριστρες. Και συνεχίζει η συλλογή για να στείλουμε αξιοπρεπή στήριξη και είδη πρώτης ανάγκης πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας.25 ΣεπτεμβρίουΑναζηταμε ακομη φορτηγο για αποστολή της ανθεωπιστικης βοηθειας.
Η πρώτη μας σκέψη καθημερινά είναι να σταθούμε με τις πραγματικές ανάγκες των Πλημμυροπαθών οικογενειών με είδη τροφίμων μακράς διαρκείας απορυπαντικα χαρτικά είδη καθαρισμού που συνεχώς αναρτούμε και θέλουμε την στήριξη όλων σας για μια ουσιαστική αποστολή και συμμετοχή όλων σας .
Ο αγώνας είναι διπλός όμως και αγχωτικος γιατί ψάχνουμε καλή τιμή φορτηγού για να στείλουμε και επιπλα στρώματα ηλεκτρικα και όλα τα πακέτα με ρουχα παπουτσια παιχνίδια καινουργια όλα κουβέρτες σεντόνια κλπ.
Εδώ να πω ότι σε όσους ως τώρα απευθυνομαστε οι τιμές φορτηγού είναι τεράστιες.
Ευχαριστούμε τον Θοδωρή Κουρουκλιδης που αντί να τρέχει για ψηφοφόρους έχει κάνε τη νύχτα μέρα να αγχώνεται να βρούμε καλή τιμή φορτηγού.
Αν κάποιος έχει φίλο γνωστό που έχει φορτηγό θα βάζαμε τα καύσιμα διόδια αρκεί να έφευγε αυτή η βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Δειτε μεταξύ γνωστών τι μπορούμε να κάνουμε .Τα πακέτα μας προς πλημμυροπαθείς συνεχίζονται με σημερινές ετοιμασίες πάνες ακράτειας υγρό μαντηλάκια χεριων σχολικα αλεύρια σάλτσες μαρμελάδες ρύζια φακές φασολια κονσέρβες κεφτεδακια καλαμποκι φασολια κλπ .Οι συλλογες συνεχίζονται .Ελλείψεις σε Νερά θα χρειαστεί η αποστολή καθαριστικά χλωρινες κρουασάν χυμοί φρούτων κονσέρβες χαρτικά χαρτι υγειας ρολά κουζίνας .Πάρτε μας τηλ να ρωτήσετε γιατί ανανεώνεται συνέχεια η λίστα . Ευχαριστώ πολύ την εθελοντική ομάδα σήμερα που από το πρωι ήταν πλάι μας ως τώρα στις ετοιμασίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου