Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

τριτη17/10 ασταματητη ηπροσφορα κοσμου











 Καλησπέρα καλό βράδυ με επιστροφή σπίτι μας πριν λίγο με ασταμάτητη προσφορά του κόσμου που μας κράτησε όλη ημέρα στο συλλογο.Το πρωί μας έκανε ποδαρικό ένα μέλος να μας αφήσει ότι είχε πρόχειρα από λεφτά να πάρουμε ότι νομίζουμε. Να μας ενημερώσει τι έχει να προσφέρει και μετά τη φίλη δε σταμάτησε ο κόσμος να ερχετε .Έχουμε 10 ευρώ της φίλης και 20 του Δημοσθένη θα δούμε αν συλλέξουμε κι άλλα χρήματα ώστε να κάνουμε αγορές μαζικές .Ευχαριστούμε θερμά για τη αλληλεγγύη μα πιο πολύ για τη αγάπη τόσα χρόνια.

Σημασία δε εχει τι προσφερει καποιος λιγο η πολυ ,εχω μάθει να λέω αλλά με πόση αγάπη προφέρει κάποιος .Τα μέλη μας ρωτάνε τι χρειάζοντε οικογένειες και οι κινήσεις αμμεσες .
Τοστιέρα καινούργια αγόρασε φίλη για μητέρα πολύτεκνη κουβερτακια φλις για τη οικογένεια υπερμοντερνο επίσης καινούργιο και σετ κουρτίνες μοντέρνες δώρα για τη συγκεκριμένη οικογένεια με ένα πανέμορφο μπουφαν medium μακρύ αδιάβροχο .
Επίσης ένα μπαστούνι για ηλικιωμένη με 4 βάσεις και στη ενημέρωση για πατάκια να ακουμπάει ζεστά τα πόδια της σε 2 λεπτά έφυγε και ξαναεφερε το μικρό πατάκι.
Οι όμορφοι άνθρωποι ακούνε με τη ψυχη τους και οι κινήσεις τους δείχνουν το σεβασμό στον άνθρωπο που κάποια οικονομική κατάσταση τον έκανε να ζητάει διακριτικά βοήθεια στηρίζοντας τον με τα καλύτερα, σεβομενοι ότι προσφερουμε κάτι που θα σκόρπισε χαρά .Η αλληλεγγυη θέλει σεβασμό στη προσφορά και αυτό ζητάμε να μη είναι λύπηση αλλά αισιοδοξία σεβασμό στο συνάνθρωπο. Σας ευχαριστούμε για ολα.Νέο μέλος πέρασε να μας ρωτήσει να μαζεύουμε ρούχα με χαρά ενημερώνουμε ότι τα αντρικά είναι ένα κομμάτι που διαρκώς έχουμε ελλειψη.Τα ρούχα που παραλάβαμε σε άριστη κατάσταση και τα παπούτσια καινούργια. Σας ευχαριστούμε γιατί μας δίνετε τη χαρά να προσφερουμε καινούργια πράγματα σε νέα παληκαρια .Οπότε θα έρθει ο Νίκος δε χρειαζετε να ρωτήσουμε .Ξέρουμε ότι θα παραλάβουμε ολοκαινούργια ρούχα παπούτσια και σήμερα σχολικα και πανέμορφα ολοκαινούργια βιβλία παραμύθια που πραγματικά θέλω μέχρι να δωθουν να διαβάσω κάποια κι εγώ .Ο σεβασμός φαινετε από τη στήριξη στον άλλο συνανθρωπο είτε παιδί είτε μεγάλος να χαρίζεις κάτι καλό μέσα από καρδιά σου.Οπότε θα έρθει ο Νίκος δε χρειαζετε να ρωτήσουμε .Ξέρουμε ότι θα παραλάβουμε ολοκαινούργια ρούχα παπούτσια και σήμερα σχολικα και πανέμορφα ολοκαινούργια βιβλία παραμύθια που πραγματικά θέλω μέχρι να δωθουν να διαβάσω κάποια κι εγώ .Ο σεβασμός φαινετε από τη στήριξη στον άλλο συνανθρωπο είτε παιδί είτε μεγάλος να χαρίζεις κάτι καλό μέσα από καρδιά σου.Δύο τζιπακια πάνω από 30 σακούλες παραλάβαμε από τη κ Ιφιγένεια κσι το γιο που χρειασθηκε να πάνε δύο φορές σπίτι να μας γεμιζουν όλα όσα θα δείτε αναλυτικά στις φωτογραφίες. Παραλαβαμε είδη από βρεφικά οπως καροτσι πανάκριβο όλα τα είδη ολοκαινούργια καλαθουνα καρεκλάκι αυτοκινήτου μωρού , καρεκλάκι φαγητου σεντόνια κουβέρτες καινούργιες παιδικές σετ που αφορούν βρεφικά είδη κουβερτακια κλπ,σεντόνια καλλυματα κουβέρτες για μεγάλους μόνες διπλές φωτιστικά παπούτσια σετ παιδικά πανάκριβα και ολοκαινούργια ρουχα γυναικεία και δε μπορώ να θυμηθώ γιατί πραγματικά ήταν ατελείωτα τα πακέτα που προσφερθηκαν. Επίσης ένα καθρέπτη μπάνιου για ένα απο τα παληκαρια μας που ζούνε μόνα μαζί με ότι φωτιστικό διαλέξει ...Η αλληλεγγυη ατελειωτη.Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί χρόνια τώρα στηριζετε τις οικογένειες με τα καλύτερα γίνεσθε ομάδα με τα παιδιά φίλους παιδιών συγγενείς και συνεχώς οργανώνετε τα καλύτερα πακέτα προς τις ωφελούμενες οικογένειες που στηρίζουμε .Να είστε πάντα καλα .Ακόμη δε μπήκαμε στο χειμώνα και η αγάπη του κόσμου καθημερινά κάνει το αδιαχώρητο στσ κεντρικά του Συλλόγου της Ανάσας Ευαισθησίας.
Να ενημερώσουμε ότι λόγω του τεράστιου όγκου που παραλαμβανουμε δε θέλουμε καλοκαιρινα είναι δύσκολο να κάνουνε διαλογη όταν φτάνουμε τη εβδομάδα να παίρνουμε τόσο όγκο ρούχων τα πακέτα θέλουμε να είναι μόνο χειμερινα είδη .Και δε τα χρειαζοντε τώρα αλλά κι εμείς δε μπορούμε να διαχωρίσουμε τόσο όγκο και δε εχει δυνατότητα η αποθήκη να συλλέγει και καλοκαιρινά. Κοιτάμε καθημερινά οποίες οικογένειες χρειαζοντε αμμεσα να στηριζουμε.Επειδη θα δεχόμαστε μεγάλο όγκο από εδώ και πέρα καλύτερα να μας ρωτάτε τι προέχει ανάγκες ώστε να παραδίδουμε αμμεσα σε οικογένειες ότι χρειαζοντε .Θα είναι δύσκολος ο φετινός χειμώνας αν όμως ενωθούμε γίνουμε μια αγγαλιά αγάπης στα δύσκολα κάποιου δίπλα μας θα δώσουμε την ελπίδα χαρά αισιοδοξία ότι κάτι αλλάζει στη ζωή τους.Και φέτος οδεύουμε 11 χρόνια σαν εθελοντική Δράση είμαστε με τη αγάπη για προσφορά.
Δείτε τις εκκλήσεις που ειναι των οικογενειών και βοηθήστε όσο μπορείτε .Οπου εντοπίσετε οικογένειες που πραγματικά χρειάζοντε κάποια βοήθεια ειτε ρουχα ειτε ειδη νοικοκυριου ενημερώστε μας διακριτικά να δούμε τη οικογένεια και να απλωσουμε χερι βοηθειας .Μονο ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε μικρα θαυματα καθημερινα .
Καλο μας βραδυ με ευχες για υγεια και δυναμη σε εμας να ειμαστε παρών στον ομορφο σκοπό στόχο μας χρέος μας στο συνάνθρωπο .Ευλογημένο ξημέρωμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου