Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

«Ημέρες Αγάπης & Προσφοράς εν όψει 15Αυγούστου»

 «Ημέρες Αγάπης & Προσφοράς εν όψει 15Αυγούστου»

Με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας, οι εθελοντές και υποστηρικτές του έργου της ομάδας μας προσπαθούν συλλογικά να βοηθήσουν έτσι ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες οικογενειών και μεμονωμένων περιστατικών που φροντίζουμε !!!!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουμε την συλλογή τροφίμων εν όψει 15Αυγούστου και απευθύνουμε κάλεσμα στους κατοίκους και τους ευαισθητοποιημένους φορείς της πόλης μας να στηρίξουν και να συνδράμουν τη δράση αυτή.
Ως κινητήρια δύναμη, οι εθελοντές της ομάδας μας έχουν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, όπου η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί τον δρόμο προς μια ισότιμη και δίκαιη κοινωνία.
Η Εθελοντική Ομάδα Ανασα Ευαισθησιας ν Κιλκίς , ενόψει του 15Αυγουστου, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται οικονομικά, θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν παραμονές του 15Αυγουστου σε κατοίκους του Νομού μας με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας !!!
Υπάρχουν ανάγκες σε :
Είδη που θα συγκεντρώνονται
Ενδεικτική λίστα Τρόφιμα (Ζαχαρι, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας και πελτέ,κνορ, Αλάτι,ξυδι χυμο λεμονι ,μπαχαρικα Λάδι σπορελαιο ελαιολαδο , Ξύδι, ,κρεμες Άνθος αραβοσίτου, Γάλατα μακράς διαρκείας , ψωμακια τοστ ,πιτεσ για σαντουιτς,μπουγατσες τυροπιτες κατεψυγμενα αντι σοκολατωδη για παιδια γλυκισματα,γαριδακια χυμοι αναψυκτικα , μπισκότα,καφέ ελληνικό γαλλικό φραπέ,μουρταδελα σαλαμια κασερι τυρί )
-Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά ρούχων υγρο η σκονη , χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, απορρυπαντικά πιάτων κλπ)
-Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, πάνες σερβιέτες )-Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες) .
Ψαρικά κοτόπουλο κρέας,μοσχαρίσιες χοιρινές μπριζόλες κιμα χοιρινό κρέας,συκώτι με σπλήνα για αρρώστους κιμάς.
Απο είδη μαναβικής λεμόνια κρεμυδια ξερα μαιντανό άνιθο.
απο Φρουτα καρπουζια γιατι πεπονια μας δίνουν και γιαουρτια.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσας που από το υστέρημα σας στηρίζεται την δράση της ομάδας μας και είστε κοντά στο πλευρό των συνανθρώπων μας με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ! και ας σκορπίσουμε ενα μύνημα βάλε ως στόχο της ζωής σου, η αλληλεγγύη σου, να μην είναι εποχιακή!
280
Απήχηση
5
Αλληλεπιδράσεις
2
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου