Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

 Σαν ομάδα θέλουμε να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, να προσφέρουμε μια αγκαλιά και να δούμε ένα χαμόγελο!

Η βοήθεια σας στα τρόφιμα είναι πολύ σημαντική και είναι αυτή που θα μας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξουμε ακόμη περισσότερες οικογένειες στο Κιλκίς και περίχωρα. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε οτι υπαρχει κουτια συγκέντρωσης τροφίμων στα 2 Σουπερ Μαρκετ Discount Kιλκις ,καθώς επίσης τις εναλλακτικές λύσεις για όσους μένουν εκτός Κιλκις υπάρχει ως εναλλακτική λύση η μετατροπή των χρημάτων τους σε δωροεπιταγές έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας χωρίς στην ουσία να διαχειριζόμαστε χρήματα αλλά προϊόντα, στα δυο Σουπερ Μαρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ.
Επισης υπάρχει και η λυση για καταθεση χρηματων που μπορουμε με ερευνα αγορας να βρουμε προσφορες σε τροφιμα ο τραπεζικος Λογαριασμος του Συλλογου , Αρ.Λογαριασμού Tράπεζας
του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς .
Εθνική Τράπεζα αρ.Λογαριασμού 37600871141.
GR2701103760000037600871141
SWIFT Τράπεζας (BIC)ETHNGRAA. Επισης απο μακρια με αποστολη δεματος τροφιμων στη εξης Δ/νση ΦΙΛΑΝ ΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ Γ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ/ΝΣΗ Β.ΡΩΤΑ 16 Α.ΤΚ 61100 ΤΗΛ 6977724524
Ευπαθή τρόφιμα όπως λαχανικά, φρούτα, προϊόντα που χρειάζονται ψυγείο αν δεν μπορείτε να μας τα φέρετε στην αποθήκη αναλαμβάνουμε εμείς την παραλαβή τους κατόπιν συνεννόησης.
Η συμμετοχή σας είναι η κινητήρια δύναμη της Ανάσα Ευαισθησιας ,ως εδώ φτάσαμε με ομαδική προσπάθεια και προσφορά, το γνωρίζουμε πολύ καλά και σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας!
409
Απήχηση
19
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου