Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 Όσο υπάρχουν άνθρωποι να ελπίζεις....


..Δωροεπιταγές παραλάβαμε από το' Μάρκετ Υπεραγορές Σκλαβενίτη "από την φίλη Ρούλα Μαλεσιου που αν και ηρθε απο Γερμανια διακοπές Ελλάδα, από Δραμα βρήκε τρόπο πριν επιστρέψει για Γερμανία, να κάνει μέσω καταστήματος "Υπεραγορές Σκλαβενίτη "δωροεπιταγές αρκεί ακόμη μια από τις χιλιοστες φορές να ενισχύσει τα πακέτα τροφίμων του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας αλληλεγγύη στη δράση της εθελοντικής μας ομάδας στη συλλογή τροφίμων στα πακέτα των ωφελούμενων οικογενειων που στηρίζει το Σωματείο μας αλλά και τον σεβασμό στο κοινωνικό έργο και τον αγώνα προς τον αδύναμο βιοποριστικα συνάνθρωπο.
Οι δωροεπιταγές μας βοηθούν στη αγορά στοχευμενων προιόντων σε ελλείψεις της αποθήκης μας.Ευχαριστουμε γιατί γεμίσαμε τα καλάθια μας με κρεατικα ψάρι σοκολατωδη χλωρινες αβα ζαχαρι ξύδια μπαχαρικα καλαμποκαλευρα,κορν φλαουρ ελλείψεις που με τη σημαντικη βοήθεια σας θα γεμίσουμε τ σπίτια συνανθρώπων μας που περνούν τρομερά δύσκολα.
Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό που βιώνεις όταν ξέρεις πως έχεις βοηθήσει έναν άνθρωπο.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από το χαμόγελο που μπορείς και ζωγραφίζεις στο πρόσωπο ενός ανθρώπου.
Ρούλα μου η κομψότητα ψυχής είναι μια αξία που γεννιέται μαζί σου και είναι προφανής από τις πράξεις σου παντα.Καλη επιστροφή στη ξενιτιά ευχές για υγεία σε εσένα κι όλη οικογένεια. Ο Θεος να ευλογεί όλη τη οικογένεια σου γιατι από το υστέρημά σας 360 μέρες το χρόνο με χιλιάδες χλμ μακριά δίνετε ανασες με τη σημαντικη στήριξη σας αλλά και διάδοση παντού σε φίλους το αγώνα μας που είναι κατάθεση ψυχής όλων μας.
Με γνώμονα τη αγάπη και το σεβασμό στο συνάνθρωπο συνεχίζουμε
Μαζί μπορούμε
928
Απήχηση
133
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 19 ακόμη
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου