Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

"ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ."

 "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ."

Το αδιαχώρητο σημερα οι παραγωγοί της γειτονιάς μας αλλά και από άλλα στενά της Λαικής που αν και σήμερα δεν είχαμε συλλογή καλάθια η αγάπη τους για να στηρίξουν το "έργο μας που τόσο μας βοηθάνε γέμιζαν από τις 12 η ώρα ως 2 παρα το σύλλογο ο καθένας με τα ειδη του .
Με πολλές ευχές για καλή δυναμη αλλα και πολυ καμαρι που σε όλο αυτό το καλοκαίρι δε εγκαταλειψαμε τις οικογένειες και με τέτοιες θερμοκρασίες να ειμαστε εδω και να συμπαραστεκομαστε τις ευπαθείς ομάδες. Σήμερα ακομη μια ημέρα που τα μπράβο των παραγωγών μας γέμισαν ευχές και όλο το συλλογο.
Ειναι πολύ όμορφο να καμαρώνουν για το αγώνα να σε εμπιστευοντε καμαρώνουν στηρίζουν με τη ψυχη τους άνθρωποι της καρδιάς μας άγνοια με τη αλληλεγγύη όλοι οι παραγωγοί μας μέσα στη καρδιά τους.
Σημερα αποκλειστικά τα δικά μας ευχαριστώ για τη δυναμη αλληλεγγύης των παραγωγών που μας αγγαλιασατε 9 χρόνια με τη ψυχή σας .
Ειναι σημαντικό όχι ότι περισσεύει αλλά από νωρίς να έχουν κάθε Σάββατο πακέτα για τη Ανάσα Ευαισθησίας. Από τα είδη μαναβικης φρούτων πατατες αυγά τα πάντα ότι έχει ο καθένας στο πάγκο του.
Τιμη μας ή σημαντική βοήθεια σας.Να έχετε Καλές πωλήσεις και Υγεια ολοι/ες σας.Ειστε σημαντική βοήθεια προσφορά στις οικογενειες μας. Να είστε πάντα καλα!
577
Απήχηση
35
Αλληλεπιδράσεις
15
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου