Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

20/08 ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ

 Καλημέρα Λαϊκή σήμερα στο Κιλκίς κι εμείς από τις 9 πάρα παρών και ως τις 1.30 στα κεντρικά του Συλλόγου Β.Ρωτα στο στενό του Μάρκετ ιν για όποιον θέλει να στηρίξει.

Καλές πωλήσεις στους παραγωγούς και σε όλους τους πλανόδιους Λαικών Αγορών.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα με ένα αισιόδοξο Σαββατοκύριακο.Ημέρα λαϊκής που δε έχουμε συλλογή είδη μανάβικης αλλά οι παραγωγοί της γειτονιάς μας φροντίζουν να γεμίζουν από νωρίς το Σύλλογο. Η Βίκυ μας πατατες Βροντου Σερρών ο Αντώνης μας με είδη φρούτων Επισκοπη Ναουσας και όλοι από γειτονιά και γύρω στενά δίπλα στις οικογένειες της Ανάσα Ευαισθησίας. Οι άνθρωποι που 9 χρόνια δε μας αφήνουν με άδειο σύλλογο αρκεί να συνεισφέρουν με τα ειδη τους στις οικογενειες μας. Αν και τα αυγά ανάρπαστα πάλι η κ Βάσω έστειλε να διανεμουμε. Οι παραγωγοί που είναι πραγματικά μεγάλη υποστηρικτές στο έργο μας με τεράστια αλληλεγγύη.Οι διακοπές τελειώνουν και δεχόμαστε πάλι μέλη με τις στηριξεις του καθενός σε ότι εκκλησεις βλέπουν και βοηθάτε με τον τρόπο σας.Ελπιζουμε να λάμψει η αλληλεγγύη γιατί έχουμε υπερβεί τα όρια να μας ζητούν συνεχόμενα οικογενειες στήριξη με ελάχιστη συμμετοχή από εδώ τη πόλη .Σας θέλουμε είτε με τα σχολικά είτε με τα πακέτα τροφίμων ενεργά απ το Σεπτέμβριο γιατί θα είναι τρομερά δύσκολος για όλους ιδιαίτερα όσους δε εχουν καν πορους ζωής.Στα πακέτα σήμερα ακομη μια νέα μητέρα μονογονεικη προστέθηκε αφού ελέγξαμε τις συνθήκες και σπίτι και εισοδήματα .Προσφερθηκαν τροφιμα είδη μανάβικης αλλά απο εβδομάδα θα δούμε για πάνες ακράτειας βρακακι νο2 και μωρομαντηλα για τη άρρωστη μητέρα της.Πακετα διανομές σήμερα σε 3 οικογενειες.Και ασφαλώς οι διανομές σε 3 παληκαρια μας μαγείρεμενα φαγητά ψάρια πουρε σαλάτα λάχανο ντομάτα .Οι εθελοντές δίνουν τη ψυχη τους με το καύσωνα να ειμαστε ανοιχτά όλο αυτό το διάστημα όταν σχεδον όλοι από αρχές καλοκαιριού ως τώρα ,ειναι κλειστοι με το χειρότερο στα χρονικά καύσωνα όλο αυτό το 3μηνο διαστημα. Σεβαστειτε οτι δε ξεκουραστηκαμε λεπτο και αναλαβαμε μεγαλο ογκο οικογενειων με καλυψεις και σπιτιων οικοσκευες κλπ με τις χειροτερες ζεστες,.Επισης να τονισω οτι εδω ειμαστε εθελοντες δε μας πληρωνει κανεις πληρωνουμε ολα τα εξοδα απο τις βενζινες τα παντα απο τη τσεπη μας .Γιατι καποιοι μας λετε τι μισθο περνετε κιολας .Τα ακουμε και αυτα ....
Ουτε κρατικη ουτε δημοτικη στηριξη κανενα προγραμμα επιδοτησης καν εδω μεσα στα 10 κοντευουμε χρονια ασταματητης προσφορας Θελαμε και εγινε ο συλλογος αρκει να προσφερουμε με τη ψυχη μας σεβομενοι παντα τις προτεραιοτητες οικογενειων σε αναγκες .
Καποιοι θεωρουν οτι και 10 τη νυχτα θα μπορουν να παμε εκει να παραλαβουν γιατι ετσι τους βολευει ,η Σαββατοκυριακα απογευματα οταν επισης τους βολευει ...Το τι ζουμε απο τη μια προθυμοι να βοηθησουμε και μετα τα ευτραπελα που ακους και δε το πιστευεις ...Ξεχνουν οτι αν εχω προβλημα θα βρω τροπο να παρω οτι με στηριξαν.εκει παυουμε τη βοηθεια οσο ευκολα λεμε το ναι τοσο ευκολα λεμε τελος γιατι σε ολα εχει ορια και σεβασμο .Επισης καποιοι βλεπουν τα πακετα και θεωρουν οτι κατσε να κλαφτω θα με βοηθησουν.Οι ευκολοι τεμπεληδες που δε ξερουν οτι ολα τα ρωταμε και μαθαινουμε ελεγχουμε και αποριπτουμε πριν καν ερθουν .Δεν θα στερουντε ο κοσμος να κανουμε απο 20 με 30 ατομα που προσφερουν πακετα για οικογενειες ιδιαιτερα απο εξωτερικο και διαφορα μερη Ελλαδος και να θεωρουν δεδομενο οτι θα παμε εκει θα παρουμε.Η κουραση μας η στερηση οσων προσφερουν απο υστερημα τους ο καυσωνας που περναμε
ποτε δε θα βρει ευκολα αποδεκτες για βοηθεια.Τα ξεσκονιζουμε ολα πριν σταθουμε με τη ψυχη μας σε καθε οικογενεια και με ολο το σεβασμο που τους αξιζει .
Η Ανάσα Ευαισθησίας θα συνεχίζει με τις πιο αντίξοες συνθήκες να δίνει τη δυνατότητα ελπίδα όπου πραγματικά έχουν ανάγκη. Όσο για τις ώρες ορισμένες ημέρες κι ώρες της εβδομάδας ακόμη κι εκείνο από 11.30 ως 1.30.Ως τωρα συνενοουμαστε με οποιον θελει να προσφερει η παραλαβες και ειμαστε παντα παρων σε ωρες εφικτες για εθελοντες μας .
Ελπιζουμε από εβδομάδα να έρθει η ομάδα εφήβων Εθελοντών από διακοπές και αν δροσίσει να ασχοληθούμε με πατάρι αποθηκη και πίσω χώρο συλλογου τακτοποιημα.
Να είμαστε γεροί και να συνεχίζουμε με τη βοήθεια κι αγάπη στήριξη του κόσμου για το διπλανό μας .Καλό βράδυ.
326
Απήχηση
13
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
515
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
365
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
312
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
310
Απήχηση
9
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
1.013
Απήχηση
67
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 16 ακόμη
1 κοινοποίηση
Νοιάζομαι
Νοιάζομαι
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου