Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή στην " Μεταφορική Εταιρεία LG Transport"

 Ευχαριστήρια Επιστολή στην " Μεταφορική Εταιρεία LG Transport"

του κ Λαζάρου Γκουγκουρα ,που προσφέρθηκε ακόμη μια φορά στα δρομολόγια Ελλαδα -Γερμανία να παραλάβει δέματα απο Έλληνες απο Νυρεμβέργη και τη δωρεά μεταφορά όλων των πακέτων Αγάπης και αναπηρικών αμαξιδιων,από Νυρεμβέργη στο Κιλκίς.
Μια δωρεά μεταφορά που μας αναδεικνύει το εύρος της ευαισθησίας σας, εποχές που η οικονομική κρίση έκανε παγκόσμια να είναι δύσκολα για τον καθένα εσείς σταθηκατε σε πείσμα των καιρών απλοχερη αλληλεγγύη ώστε να καταφτάνει μια σημαντική βοήθεια προς τις οικογένειες του Συλλόγου μας.
Σας παρακαλούμε δεχθείτε τις εκ βάθους καρδιάς ευχές για υγεία καλά ταξίδια πάντα και ανοδική πορεία στη Εταιρεία σας ολοψυχες ευχές και αμέτρητα ευχαριστώ για τη αλληλεγγύη σας.
Με υπόσχεση ότι πάντα θα είναι όσο μπορούν πλάι στο έργο μας με ρίζες από Κοζάνη ο κ Λάζαρος με τη συζυγο Μαίρη οου σημερα ειχαμε τη τιμη να γνωρίσουμε ακομη μια υπέροχη ψυχη θα βοηθήσουν όσο μπορούν για τις μεταφορές από Γερμανία η διαφορά μέρη Ελλάδος όπου βρει ανταπόκριση το έργο του Συλλόγου σε συνανθρώπους που έχουν ισχυρό το αίσθημα της αλληλεγγύης !
Σας ευχαριστούμε για τη στηριξη στο κοινωνικό εθελοντικό μας εργο.!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση Η Πρόεδρος Χριστίνα Κουρουζίδου και το Δ.Σ.
1.147
Απήχηση
244
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 11 ακόμη
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου