Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ 25 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 Προσφορα ανωνυμου μελους σε ειδη κρεατος-κιμα κλπ

Μοίρασε αγάπη μπορείς μας δηλώνει η φίλη που σήμερα είναι μια δυναμική στήριξη η δωρεά με το σύζυγό ανώνυμα.
Ευχαριστούμε θερμά την φίλη που στέκετε στα πακέτα τροφίμων σήμερα με αγορές μπριζόλες κιμά χαρτοπετσέτες και σακούλες για να κ νούμερο ανά οικογενειες κρεατικα. Η αλληλεγγυη σε πράξεις ανθρωπιάς με ψυχές με ισχυρό το Μοιράζομαι Προσφέρω Νοιάζομαι. Σας ευχαριστουμε θερμα για τη προσφορα και τη συνεχομενη στήριξη στις οικογενειες μας.Ευχες για υγεία κι ευλογία .Πακετα στηριξης για 25 οικογενειες με τις δωρεές από ομαδα Ελληνες Νυρεμβέργη Γερμανιας, από μελη από Θεσσαλονίκη Αθήνα και μελη μας απο Κιλκίς που όλο το μήνα κάνουμε αγορές με τις προσφορές που βρίσκουμε.
Για 25 οικογενειες είναι η σημερινή στήριξη σε σπορέλαιο κρεατικα απορυπαντικα χαρτι υγειας χαρτοπετσέτες ζυμαρικά βιταμ γάλατα μακράς διάρκειας ρύζι σάλτσες ζυμαρικά φακές καθαριστικά από δωρεά Περιφερειακης Ενότητας των υπαλλήλων δωρεά και συνεχίζουμε από εβδομάδα τη ολοκλήρωση των πακέτων τροφίμων Αγαπης.Σας ευχαριστούμε για τη πολύτιμη στήριξη αλληλεγγύη.Ευχαριστούμε για τη στήριξη αλληλεγγύη όλων οσων είδατε με τη ψυχή σας το συνάνθρωπο και διάθεσαν χρήματα ή αγοράσατε είδη τροφίμων αρκεί για το μήνα Ιούλιο να είμαστε με πακέτα Αγάπης στις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Καθ όλην τη διάρκεια του μήνα κάναμε πακέτα προς τις ωφελούμενες οικογένειες που είχαμε αγορές με είδη ψυγείου που οι εθελοντές παρά το καύσωνα ηταν παρών για αγορές διανομές άμμεσα ,συνολικά 45 οικογένειες έχουμε στηρίξει με τη βοήθεια σας σε είδη πρώτης ανάγκης κρέατα σπορέλαιο απορυπαντικά χαρτί υγείας Βιτάμ ψάρια μπουγάτσες κρέμα τυρόπιτες, χαρτοπετσέτες είδη μανάβικης φρούτων τυροκομικά αλαντικά γάλατα μακράς διάρκειας κλπ.
Συνεχίζουμε με τη ελπίδα ότι θα έχουμε περισσότερα μέλη συμμετοχή ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα σε περισσότερες ωφελούμενες οικογένειες στα πακέτα εν όψει 15Αυγουστου. Σας ευχαριστούμε θερμά.Ευχαριστούμε θερμά τις φίλες από Γερμανία Κική
Βαγια Δήμητρα που στήριξαν με Δωροεπιταγες κρεάτων από το" Κρεοπωλείο Κριός "του φίλου κ Γιάννη Βαλσαμιδη αξίας 100 ευρω.
Η αγάπη για το έργο της Ανάσας Ευαισθησίας δε άφησε τις φίλες από Γερμανία ασυγκινητες στις εκκλησεις μας και ακόμη μια φορά είναι παρών με στήριξη Δωροεπιταγες για αγορές κρεατων.
Οφειλουμε πάρα πολλά και στις 3 φίλες για τους αγώνες χρόνια που κάνουν να ξεσηκώνουν Έλληνες από Γερμανια αρκεί να έχουμε εν όψει Χριστουγεννων Πάσχα κσι πολλές φορές ενδιάμεσα φορτηγά τροφιμα που με τεράστια αγάπη κόπο αλληλεγγύη συλλέγουν στις ομάδες τους.Και προσωπικά οι ίδιες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με κατάθεση χρημάτων για αγορές τροφίμων.
Σε συνεργασία με το "Κρεοπωλείο του κ. Βαλσαμιδη Ιωάννη "Κριός", από εβδομάδα θα κάνουμε τις παραγγελίες μας ωστε να εξασφαλίσει ο Σύλλογος σε περισσότερες ωφελουμενες οικογενειες κρεατικα εν όψει 15Αυγουστου .
Σας ευχαριστουμε θερμα για τη προσφορα αλληλεγγύη στήριξη. Σας ευχόμαστε ολοψυχα Υγεια σε εσάς και οικογενειες σας.
Η Ανάσα Ευαισθησίας σας ευγνομωνει για όλα όσα κάνετε για να μπορούμε να δίνουμε με τη σειρά μας ανασες αλληλεγγυης σε όσους μας χρειάζονται.
575
Απήχηση
42
Αλληλεπιδράσεις
4
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
392
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
7
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
283
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 3 ακόμη
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
368
Απήχηση
20
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 4 ακόμη
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου