Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

δεματα στηριξης απο ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

 Η ομάδα φίλες από Νυρεμβέργη Γερμανίας πάλι δίπλα στις οικογένειες της Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς και στο πολύπλευρο έργο του Συλλόγου. Μετά τη μεγάλη χρηματική στήριξη για αγορές τροφίμων οι εκπλήξεις συνεχίζονται πάλι από τους Έλληνες από Νυρεμβέργη τη δική μας ξεχωριστή αγαπημένη ομαδα.

Δεματα που είναι για τα παληκαρια μας ρούχα που αναζητουσαμε από καλοκαιρινα μέχρι χειμωνιάτικα αλλά και για τις κοπέλες μας και ένα αναπηρικό αμαξίδιο με τουαλέτα αδιάβροχο με τις βάσεις του για οποια οικογένεια χρειαζετε για άτομο με πρόβλημα υγείας με κινητικά προβλήματα.
Υπάρχει μια κομψότητα ψυχής που την έχουν ψυχές που η αγάπη καλοσυνη αλληλεγγύη είναι μόνο μέσα τους.Σε αυτές τι ψυχές τα ευχαριστώ είναι ελάχιστα που αν και χιλιάδες χλμ απόσταση είναι δίπλα σε κάθε έκκληση με το τεράστιο αγώνα συλλογής αρκεί να γίνετε καθημερινά έργο προσφορας στο συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε τους όμορφα ταπεινους δοτικους ανθρώπους που πραγματικά είναι η δύναμη μας .Αν καταλάβουμε ότι εδώ είναι λιθαράκι όλων μας απο αρχή ως τέλος τότε ίσως κατανοήσουμε ότι το όλοι μαζί μόνο καλοσυνη σπέρνει με τις πράξεις αγαπης.
Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη αγάπης αλληλεγγύης που μας διδάσκετε και το σεβασμό στήριξη στο αγωνα όλων για να δίνουμε ανασες ευαισθησίας καθημερινα όπου μας χρειάζονται.Ευχαριστώ μέσα από την Ψυχή μου τα μελη της ομαδας που με στήριξαν με όλους τους τρόπους,με εμπιστευθηκαν και με πίστεψαν από την αρχή και συνεχιζουν να ειναι δυναμικα στο κοινωνικο εργο του Σωματειου ,οπως ολα τα μελη εδω πλαι στο εργο ,ωστε να μπορουμε στους δυσκολους καιρους να γινομαστε μια μεγαλη αγγαλια βοηθειας οπου μας χρειαζοντε .Συνεχιζουμε με ομορφες ψυχες παντα την κοινωνικη προσφορα Ολοι Μαζι !!! .
703
Απήχηση
77
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 21 ακόμη
3 σχόλια
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου