Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

εργο ανασας 13/10/

 Η δράση Μαγειρεμενα φαγητά και σήμερα με φαγητά φασολακια και λάχανο με κρέας και μηλόπιτα. Δεχθήκαμε κατσαρόλες τηγάνια από φίλη ανάγκες είναι σε καλή κατάσταση πετρογκαζ με δύο μάτια, φιάλη γκαζακι για καφέ 3 θελουμε,και σε καλή κατάσταση και να μη κολλάει τηγάνια κατσαρόλες και τοστιέρα. Δείτε τι έχετε μα βοηθησουμε.Ανάγκη να στηρίξουμε ένα άδειο σπίτι χωρίς τροφιμα με δυσκολίες να ζήσουν. Κάναμε μεγάλες αγορές είδαμε τι έχουμε σύλλογο και η συλλογή ήταν απορυπαντικα καθαρισμού πατώματος απολυμαντικά γενικής χρήσης απορυπαντικα πληντυριου 5 κιλό αβα για πιάτα σαμπουάν σφουγγάρια κουζίνας σώματος σφουγγαριστρες ρίγανη ζυμαρικά ρύζια όλα τα είδη φακές φασολια σάλτσες ρεβυθια ξύδια χυμοί λεμόνι χλωρινες χαρτί υγείας χαρτοπετσετες βιμ,αζαξ για τζαμια ,ωτοκαθαριστηρες οδοντοβουρτσες οδοντόκρεμες σερβιέτες μωρομαντηλα υγρά μαντηλάκια υγιεινής, φακελακια τσάι , αλεύρι ζαχαρι αλάτι σακούλες μαύρες σκουπιδιών ελιές βάζα και από ρουχισμό είδη για παιδιά και εσωρουχα κάλτσες για όλη τη οικογένεια και ειδη μαναβικης φρουτων. Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη Σουλα που ανέλαβε αν και δε ήξερε το σπίτι αποστολή σε χωριό του Κιλκις η βοήθεια σε πολυμελη μονογονεικη οικογένεια. Ευχόμαστε ότι άδειασε και γεμισε το σπιτικο αυτής της οικογένειας να μπορούμε όλοι μαζί να μαζεύουμε προσφερουμε όπου υπάρχει τόσο μεγάλη αναγκη.Πακετα ετοιμασίες για στηρίξεις οικογενειων με τη σημαντικη βοήθεια της εθελόντρια Σουλα μας που μια εβδομάδα είναι σημαντική βοήθεια σε αποστολες τακτοποιημα κι ετοιμασίες πακέτων. Η χαρά να έχεις καινούργια ρούχα να προσφέρεις σε οικογένειες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ Μαυροπουλο Γιώργο για ολο το αγώνα που κάνει διάδοσης σε επιχειρήσεις του έργου της Ανάσα Ευαισθησίας.Οι διανομές με εσώρουχα κάλτσες και φρούτα μαναβικη είναι το ελάχιστο σήμερα .Ανάγκες πλέον σε όλα τα είδη τροφίμων απορυπαντικα λαδια αλεύρι ζαχαρι όσπρια φακές φασολια παριζα κασερι βιταμ αβα σαμπουάν αφρολουτρα χαρτι υγειας. Η αποθήκη είναι άδεια περιμένουμε τη βοήθεια στήριξη όλων σας ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα στα πακέτα του μήνα των ωφελούμενων οικογενειων που στηρίζουμε. Αύριο θα είμαστε απο 10μιση ως τις 12 μισή στο σύλλογο και μετά οποίος θέλει να βοηθήσει σε ραντεβού στσ γνωστά τηλ του συλλογου.#ΔίπλαΣεΌσουςΈχουνΑνάγκηΜαζίΜεΑλληλεγγύη #

#Δίνειςβοήθειαγεμίζειςαγάπη#
Την αλληλεγγύη με πράξεις αλληλοϋποστήριξης απο τη επιχείρηση "Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ "επι της οδού Γ.Καπέτα 27 .
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες για τη απλόχερη στήριξη !
Παραλάβαμε για να προσφέρουμε σε οικογένειες μας είδη μαναβικής ντομάτες αγγουράκια πιπεριές πεπόνια σταφυλια μπανάνες αλεύρια 2 κιλά 5 κιλα κουνουπιδια μπρόκολα λεμόνια πορτοκάλια μανταρίνια μια πλουσιοπαροχη στηριξη με ενα σκοπο .Να στηριχθουν οικογενειες που ειναι πολυτιμα τα ειδη αυτα .
Σας ευχαριστούμε για την τεράστια αλληλεγγύη που θα μοιράσουμε σήμερα και στις οικογενειες μας αλλά και σε υπαλλήλους σε αναστολή εργασίας.
Εκ μέρους όλων των ωφελούμενων θερμά ευχαριστούμε από καρδιας.Ακόμη μια φορά ο Στάθης μας γεμίζει όμορφες συλλογές από τη σύζυγό με είδη ρούχων και κοσμήματα φω μπιζού να διανεμουμε σε μανούλες και έφηβες μας.Παραλαβαμε χθες όλα τα πακέτα δωρων που θα κρατήσουμε για Χριστούγεννα να διανεμουμε είδη δώρων σε κάθε μανουλα και κοπέλα μας.Ευχαριστουμε για όλα όσα τα ξεχωριστά εδώ και ενα μήνα ειδη δώρων που μας προσφέρετε τα καλύτερα για τις οικογένειες μας.Αναζητουμε κρέμες προσώπου σώματος κολώνες αρώματα και γενικά είδη περιποίησης για κοπέλες και μανούλες.Καλαθουνα και ρηλαξ προσφέρθηκε από μέλος αναζητούμε χειμερινό καροτσι για νέο βρέφος και κρεβατάκι μωρού η παρκοκρεβατο.Ασταμάτητη η προσφορά χθες και σήμερα παραλαβές από μέλος είδη νοικοκυριού χάλια κρεβατοκαμαρας είδη κουζίνας πιάτα ποτήρια κλπ .Ξαναγεμιζουν τα ράφια μας εκεί οι άδειασε από τις μεγάλες στηρίξεις που έγιναν σε οικογένειες τον μήνα Σεπτέμβριο. Ευχαριστούμε θερμά για τη αλληλεγγύη.Παπλωματα χαλιά διαδρομοι γκαζακι που ζητήσαμε και εκκρεμουν για άλλες 4 εκκλησεις μαζί με μποτιλακια και μαρμελάδες γλυκό στο ροδάκινο η φίλη Φουλη μια αγγαλια αγάπης για τις εκκλησεις μας παρών με μια λεξη το γκαζακι καφε και θα δει το Σάββατο για πετρογκαζ. Ευχαριστούμε όλους που ακούτε τις εκκλησεις των οικογενειων και ανταποκρινεσθε αμμεσα .Και σήμερα τα είδη μαναβικης φρούτων από τη χορηγία της επιχείρησης Γεωργιαδη ,τα είδη ρούχων από Νεοφυτος και είδη εσώρουχα από το κατάστημα Εσώρουχα Νεοφυτος Δέσποινα Χαραλαμπιδου έγινε διανομή σε οικογένειες μας αλλά και σε υπαλλήλους που είναι σε αναστολή εργασίας. Με τη αγαστη συνεργασία με τον κ Χρήστο Οικονόμου έγινε αμμεσα η παραλαβή για να διανέμουν με τη σειρά τους σε ωφελουμενες οικογενειες. Είναι πολύ όμορφο έστω και τοκ λίγο να το μοιραζόμαστε. Να είμαστε ενωμενοι όλοι φορείς αρκεί να βοηθιουντε συνάνθρωποι. Συνεχίζουμε πλάι σε ένα όμορφο κάθε ημέρα σκοπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου