Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

στα γενεθλια του γιου μελος προσφερε 20 μεριδες κοτοπουλο

 Ημέρα γενεθλίων του γιου της μέλος μας απο τα πιο δυναμικά μέλη σε στήριξη

,και θέλησε να κάνει γεύματα 20 μερίδες ψημένο κοτόπουλο πατατες σαλάτα για να προσφερουμε σε οικογένειες μόνα παιδια η μόνογονεικες οικογενειες ανθρώπους που πράγματι έχουν ανάγκη αντί για κέρασμα γλυκό ενα γεύμα για τα γενέθλια του αγοριού της.
Κινήσεις που πραγματικά μας συγκινουν μας δείχνουν τη τεράστια αλληλεγγύη ψυχής πράξεις ουσιώδης βοήθειάς προς το συνανθρωπο.
Μαζί με το γιο, μας επισκέφθηκε η μανούλα και σου ευχηθηκαμε το παληκαρι καλότυχος με υγεία μας δίδαξε ακονη μια φορά η μητέρα κι εμάς όσο και παραδειγματισμος στο γιο οι κινήσεις αυτές αλλά και για όλους εμάς που έχουμε μάθει στα τυπικά με τούρτες γλυκά δώρα ετοιμασίες ότι οι πράξεις αυτές είναι μεγαλύτερο δώρο κι ευχές από όσους πραγματικά περνούν δυσκολα.
Υπαρχουν κι αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι που θα μας δείχνουν τη δύναμη αγάπης που και στα δύσκολα των καιρών θα δίνουν Ανασες στο συνάνθρωπο. Ευχες από καρδιάς για υγεία καλοτυχια .
Καλές σπουδές στο παληκάρι σας και μακάρι να παραδειγματισετε με τη κίνηση αλληλεγγύης σας.
Ευχαριστουμε θερμά και τον ιδιοκτήτη του" Ψητοπωλείο κοτόπουλα Περικλης " επί της Δημητράκου 4 για όλη τη περιποίηση στα πακέτα ανά άτομο .
Χρόνια πολλά και ευλογημενα με υγεία .Να τον χαιρόσαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου