Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

14/09/2022

 Τα εύγε πήραν οι εθελοντές μας του Τμήματός Εφήβων Εθελοντών που σήμερα ήταν ακόμη μια δύσκολη ημέρα παρών ώστε να βοηθήσουμε στη μεγάλη αποστολη στήριξης των σε αναστολή εργαζομένων με όσα πακέτα αγάπης επί μια βδομάδα ετοιμαζαμε .Τα παληκάρια μας απο τις 1 η ώρα ως τις 4 ήταν παρών για να τελειοποιηθει ακόμη μια Δράση της Ανασας Ευαισθησίας. Είμαστε υπερήφανοι που βοηθάμε μας λένε τα παιδιά κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία ,κι εμείς με τη σειρά μας εκφραζουμε τα ευχαριστώ από καρδιάς στα παιδια που είναι με αρχές αξίες εθελοντική διάθεση σε κάθε τους βήμα .Καλοτυχοι με υγεία κι συγχαρητήρια στους γονείς που δίνουν τέτοια ανατροφή στα παιδια τους .Με τη βοήθεια του κ Χάρη στάλθηκε στήριξη με ρουχα παιχνίδια σε οικογένειες σε χωρια που μας ζήτησαν βοήθεια ,μοιράσθηκαν και όλα τα πακέτα σχολικά είδη ως τις 7 πάρα και με ευχή να είμαστε πάντα χρήσιμοι με γεμάτη γαλήνη στη καρδιά ότι κάτι κάναμε καλό σήμερα ,κάπου σκορπίσαμε αγάπη ελπίδα παραμερίζουμε τη κούραση και ελπίζουμε στη ανθρωπιά αλληλεγγύη να είναι συνεχόμενη εδώ μέσα .

Ένας σύλλογος με το αδιαχώρητο πάνω από 50κουτες, σακούλες ,πακέτα άδειασε σε τόσες όμορφες κινήσεις αγάπης ,και αύριο λέμε άλλη ημέρα ευλογημένη θα ξημερώσει.
Να έχουμε υγεία και δύναμη να συνεχίζουμε με αγάπη τη προσφορα μας .Για οποιονδήποτε από εμάς, η απώλεια εργασίας, η ασθένεια ή ο θάνατος ενός συζύγου ή ενός παιδιού ή μια σοβαρή σωματική αναπηρία θα μπορούσε να είναι η οδός προς την απόλυτη απόγνωση. Τι λες ;;; Πάμε να αλλάξουμε αυτό το κόσμο ;
Επικοινώνησε μαζί μας μέσω μηνύματος ή στα τηλ του Σωματείου για να βοηθήσεις με το τρόπο σου .
Όταν προσφέρω σε κάποιον, η χαρά που λαμβάνω πίσω είναι απέραντη. Το χαμόγελο στα χείλη τους και το ευχαριστώ κάνει την καρδιά μου να αναθαρεί. Είναι τοσο ωραίο να συνδέεσαι και να δίνεις χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ειλικρινά ανάγκη!!
Τι μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε; Μερικές φορές οι μικρότερες ενέργειες μπορούν να βοηθήσουν πολύ.Η προσφορά είναι παντού γύρω μας, είναι εύκολη. Το χαμόγελό μας και μια καλή κουβέντα στο συνανθρωπό μας είναι εξίσου προσφορά.!! Συνθεθείτε μαζί μας εξαπλώνοντας σε όλη την πλάση τον ιό της χαράς!!Χαιρόμαστε την κάθε μέρα που ξημερώνει γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που μας έχει ανάγκη.....
....να του ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ την αγάπη και τη φροντίδα μας!!!!
Αυτοί είμαστε!!Οι διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές. Μία από αυτές, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που στους καιρούς της 'αφθονίας' δεν έχουν κυριολεκτικά φαγητό.
Κάθε γεύμα που μας περισσεύει, καθώς και προϊόντα που ξέρουμε ότι δεν μας χρειάζονται, είναι μια καλή ευκαιρία να μην πεταχτούν.
Πίσω από αυτήν την πόρτα της Ανάσας Ευαισθησίας ν Κιλκίς κρύβεται μια ιστορία παραδειγματισμού δύναμης ,αγάπης και προσφοράς ,με μήνυμα καθημερινά σε όλους μας οτι κι εσύ "Μπορείς να κάνεις όμορφη την μέρα σου με μια καλή πράξη !
Είναι αυτονόητο να βοηθάς τους ανθρώπους όπου και να βρίσκεσαι , γιατί έτσι βοηθάς και τον εαυτό σου.
Άλλωστε, όλα είναι νοοτροπία στην ζωή.Εύχομαι αυτός ο ιός της χαράς και προσφοράς να διαδοθεί παντού!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου