Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 Το να βοηθάς τους ανθρώπους δίπλα σου το κάνουν πολλες ξεχωριστες ψυχες ...αθόρυβα καθημερινά και καμαρώνουμε που έχουν στην ψυχή τους αυτή τη ευλογία,κάποιοι άνθρωποι, κάποια παληκαρια .

Το να ξεκινάς τη ημέρα σου με αλληλεγγύη και να κλείνει η ημέρα με το προσπάθησα να βοηθήσω λίγοι το τολμούν να το κάνουν συνέχεια.
Για τον Γιώργο Μαυροπουλο θα καμαρώνουμε για τη αγάπη για προσφορά και η διάθεσή να βοηθήσει είναι πηγαία άλλωστε το γονίδιο είναι από οικογένεια ή αλληλεγγύη .
Σήμερα γινόμαστε ακόμη μια φορά δέκτες δεμάτων αγάπης από ρούχα παιχνίδια καινουργια που με αγάπη διαδίδει όπου βρίσκετε αρκεί να βοηθιουντε συνάνθρωποι μας .
Πανέμορφα παιχνίδια παζλ ρούχα γυναικεία παιδικά καινούργια παραλάβαμε που γέμισε η Ανάσα Ευαισθησίας από κουτες δώρων αλλά και μεσολάβησε ώστε να παραλάβουμε τη μεγάλη δωρεά από το κατάστημα Ρούχων ΝΕΟΦΥΤΟΣ και να μας τα μεταφέρει ως τα κεντρικά του Συλλόγου.
Εμείς εκτός τα ευχαριστούμε εκ μέρους όσων τα παραλάβουν ,θα σας πούμε ότι είστε φωτεινό παράδειγμα καλοσυνη αγάπης και ότι άτομα σα εσάς μας διδάσκετε πως να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι και της προσφοράς ψυχές. Σας ευχόμαστε Υγεια ευλογία σε όλη οικογένεια.
Παραδειγμα προς μιμηση η ανθρωπιά ευαισθησία σας και ας περάσει ένα μήνυμα ενωμενοι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του δύσκολους χειμώνα που ερχετε μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου