Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΑ

 Για 35 παιδιά επιπλέον ετοιμάσαμε το μεσημέρι ως απόγευμα για να παραλάβουν αύριο τα σχολικα τους από τη χορηγία μελών και της Επιχείρησης Toyworld JUMBO Κιλκίς. Ευχαριστούμε θερμά για τη αγάπη στα παιδιά για ακόμη μια χρονιά .Σας ευχαριστουμε θερμα όλους που στηριξατε τη Δράση" Κανένα Παιδί χωρίς σχολικά" που η αλληλεγγύη δε σταματάει ούτε σε χιλιάδες χλμ αποστάσεις. Και φέτος εκτός από Κιλκίς Θεσσαλονίκη Αθήνα ήταν παρών οι Έλληνες από Γερμανια Σουηδία που με πολύ ευαισθησία στηριξατε την Δράση που 10 χρόνια η Ανάσα Ευαισθησίας οργανώνει και μας κάνετε υπερήφανους που γίνετε κάθε χρονιά για ένα μήνα το αδιαχώρητο απο τις κινήσεις αγάπης για αλλά παιδια.Απο τη προηγούμενη εβδομάδα καθημερινά η ομάδα εθελοντών ετοίμαζε πακέτα σχολικα και προσφερε σε οικογένειες και χθες και σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο με τα πακέτα που θα διανεμουμε.Σε άπειρα μηνύματα που στέλνετε μπορείτε να προσφέρει καθένας ότι θέλει και μπορεί γιατί γιατί τα σχολικά ριναι για όλη τη διάρκεια σχολικής χρονιάς και θα ριναι πάντα χρήσιμα να προσφερουμε. Αύριο θα είμαστε στα κεντρικά από τις 10.30 ως 2 και μισή με διακοπή λίγο τις διανομές φαγητών και από 3 ως 6 για όποιον θέλει να στηριξει.Καλη σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά .Σας ευχαριστουμε που αγγαλιασατε τη πιο όμορφη δράση γονείς για αλλά παιδιά ,Η Ανάσα Ευαισθησίας δεν χρειαζετε να προβάλετε...Αυτό το αφήνουμε σε αυτούς που έχουν χρονο...Εμείς καθημερινά είμαστε στο αγωνα και ασταματητο τρέξιμο. .. οι πράξεις ο αγώνας της καθημερινής 365 ημέρες το χρόνο επί 10 χρόνια λειτουργίας κάνει το κόσμο του Κιλκίς να στηρίζει με τεράστια αλληλεγγύη σε όλο το πολύπλευρο έργο καθημερινά αλλά και σε κάθε δράση μας να είστε εδω.Κι όχι μόνο ο νόμος Κιλκίς να συμμετέχει αλλά και κόσμος από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σημαντική δύναμη οι Έλληνες από Σουηδία και ιδιαίτερα μεγάλες ομάδες Ελλήνων απο Γερμανία.

Σε λίγες ημέρες πάμε για 10η χρόνια λειτουργίας σα εθελοντές. Σας ευχαριστούμε για τη αγάπη τον σεβασμό στο πολύπλευρο έργο μας ,εσείς είστε ή κινητήρια δύναμη που κάνει τη ομάδα εθελοντών να συνεχίζει ενωμενοι όλοι μαζί μια αγγαλια να παλεύουμε και να δίνουμε καθημερινά τη βοήθεια μας όπου ειναι πραγματικά αναγκη.
Με σεμνότητα και ταπεινοτητα θα συνεχίζουμε με εφόδια τη ευλογία του Θεού αγάπη του κόσμου και μια ευχή στα δύσκολα που ερχοντε ας είμαστε αλληλεγγύοι.
Οι αδιάφοροι απλά κοιτούν οι ευαίσθητοι αλληλεγγύοι κοιμούνται με ήρεμη τη καρδια ότι ακόμη μια φορά χάρισαν αγάπη ελπίδα εκεί που τους χρειάστηκαν. Στο χέρι μας είναι να διαλέξουμε τη γαλήνη ψυχής
Καλό ξημέρωμα με ευγνωμοσύνη στις ψυχές που ακούτε με τη καρδια σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου