Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστούμε θερμά τη Ομάδα Μπάσκετ "ΕΥΑΘΛΟΣ Μακεδόνες "

 Ευχαριστούμε θερμά τη Ομάδα Μπάσκετ "ΕΥΑΘΛΟΣ Μακεδόνες " και ιδιαίτερα τον κ Ανδρέα Λεφα που ξεσήκωσε όλο το κοσμο αρκεί να στηρίξουν με πλαστικά καπάκια τη Δράση μας "Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα ".

Μετα τη πρωτη μεγαλη στηριξη ενα φορτηγο καπακια που λάβαμε τον προηγούμενο μήνα, ο ξεσηκωμός του κόσμου από Πολυκαστρο συνεχίστηκε δυναμικά που έκανε ούτε καν μήνας να ολοκληρωθεί και να παραλάβουμε σήμερα τη δεύτερη μεγάλη στήριξη από τη Αθλητική ομάδα "ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ "από Πολυκαστρο Κιλκις.
Μια μεγάλη συλλογή πλαστικά καπάκια που συλλεξαν με τόσο κόπο με διοργάνωση όλων των υπευθύνων για να φτάσουμε πιο γρήγορα στο 2 στόχο μας ,ένας στόχος από καρδιάς όλων μας για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Ο στοχος συνεχίζετε με τις συλλογες πλαστικά καπάκια ώστε να αξιωθώ υμένας να γίνει ανακύκλωση με ανταλλαγή αναπηρικά αμαξίδια που θα χαρίσουμε σε κάποιο δημόσιο Φορέα Υγείας.
Να θυμίσουμε ότι η πρώτη μας ανακύκλωση ήταν το Φεβρουάριο 2022 που με αγώνα 2 μισή ετών συνέλεξαν ο κόσμος συλλογοι καταστήματα κλπ 7 τονους καπάκια και στη ανακύκλωση λάβαμε 5 αναπηρικά αμαξίδια καο 5 αεροστρωματα που χαρίσαμε στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκίς.
Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων σας να καταφέρουμε τον 2 στόχο μας .Μια προσφορά ψυχής όλων σας σε συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα, προβλήματα υγείας. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου