Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ "ΝΕΟΦΥΤΟΣ"ΕΣΩΡΟΥΧΑ

 Ευχαριστήρια Επιστολή

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς Κουρουζίδου Χριστίνα Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ "ΝΕΟΦΥΤΟΣ"ΕΣΩΡΟΥΧΑ επί της οδού Παπαλουκά 2-6,για τη τεράστια χορηγία που προσφέρθηκε από τη ιδιοκτήτρια προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας με είδη του καταστήματος της ενισχύοντας τις οικογένειες μας με είδη πρώτης ανάγκης .
Σε εποχές που η κρίση έχει εξαντλήσει τα καταστήματα ,κάποιοι ιδιοκτήτες επιμένουν να έχουν τη αλληλεγγύη πρώτη στη καρδιά τους ,και τη ευαισθητοποίηση απλοχερη για να προσφέρουν βοηθησουν.
Σε ημέρες που πλέον οικογένειες ζουν δίπλα μας σε όρια φτώχειας με τέτοιες κινήσεις κρατάνε το χαμόγελο κι ελπίδα στη καρδιά τους ότι υπάρχει αγάπη αλληλεγγύη ευαισθησία.
Υπάρχουν δίπλα μας ψυχές που όχι απλά νοιάζονται αλλά μοιράζονται προσφέρουν. Δεχθήκαμε μεγάλη δωρεά σε κάλτσες αντρικές γυναικείες παιδικές ,εσώρουχα Μινέρβα γυναικεία παιδικά ,εσώρουχα παιδικά για αγόρια κορίτσια σετ παιδικά καο για έφηβες ,καλσόν παιδικά γυναικεια.
Οσο υπάρχουν τέτοιες ψυχες να ελπίζεις ότι όλα θα τα καταφέρουμε ,όταν υπάρχει αγάπη και καθαρή καρδιά.
Και κινήσεις τέτοιες σίγουρα μας δείχνουν το μεγαλείο ψυχής αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμες.
Δεχθείτε τα ευχαριστώ από καρδιάς όλου του ΔΣ ,των μελών και των οικογενειων που θα παραλάβουν όσα από τη καρδια σας προσφέρατε.
Σας ευχαριστουμε για του σεβασμό στο κοινωνικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας τη στήριξη σας ,σας ευχομαστε ολοψυχα Καλες δουλειές με υγεία και καλοτυχια σε όλα .
Παραδειγμα προς μίμηση η τεράστια δύναμη των πράξεων σας αλληλεγγύης .
Να είστε πάντα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου