Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10.2022

 Αλληλλεγγυη απο τη επιχείρηση" Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ "επι της οδού Γ.Καπέτα 27 .

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες για τη απλόχερη στήριξη !
Παραλαβαμε για να προσφερουμε σε οικογενειες μας βάζα μελιτζανες σάλτσες διαφορα ειδη μαγιονεζα δυο κουτες συκα και 5κιλες σακουλες ξηροι καρποι μαζι με 100 τεμαχια ριγανη των 100 και 250 γραμμαριων. Μια πλουσιοπαροχη στηριξη με ενα σκοπο ,να στηριχθουν οικογενειες που ειναι πολυτιμα τα ειδη αυτα .Σας ευχαριστουμε για την τεραστια αλληλεγγυη.Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές δουλειές με υγεια.Πολυτιμη η κάθε φορά χορηγία σας παράδειγμα προς μίμηση οι κινήσεις αλληλεγγύης προς ολους .Ευχαριστούμε θερμά το μέλος Ερ.η που εστειλε χρηματικό ποσό στο Τραπεζικό λογαριασμό και αγορασθηκαν σήμερα για 6 ασθενείς συκώτια σπληνα για οίκογενειες που έχουν ανθρώπους τους με πρόβλημα υγείας .Επίσης το κρεοπωλείο Κουραλιδη που πάντα κάνει ιδιαίτερες τιμές και χαρίζει μέρος αγορών μας.Στη δημιουργία αυτού του συλλόγου η αρχή ήταν και παραμένει πρώτη θέση εδώ και 10 χρόνια οι άνθρωποι με πρόβλημα υγείας. Εκεί προέχει να δείξουμε τη αλληλεγγύη και στήριξη μας.Επομενη κίνηση θα είναι να μπορούμε να πάρουμε μοσχάρι ένα κιλο σε κάθε ενα.Ελπιζω να ανταποκριθεί ο κόσμος στη τοσο ευαισθητοποιημενη εκκληση.Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε με τη δωρεά σας .Η αλληλεγγύη στήριξη και σήμερα μεγάλη από τις 8 και το πρωί ως αργά να προφέρουν ο κόσμος .Από ειδη σπιτιού ρούχα έως χαρτομαντηλα και φίλοι από Θεσσαλονίκη που και από εκει γίνετε αγώνας και διάδοση αρκεί να βοηθήσουν το εργο του Συλλόγου μας .Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό προς τις οικογένειες που στηρίζει η ομάδα .Ειναι πολύ όμορφο να συναντάς ψυχές που είναι για να διευκολύνουν το συνάνθρωπο.Με αυτές τις ψυχές που ο εθελοντισμός ευαισθησία ανθρωπιά είναι στοιχεία που τους ξεχωρίζουν μπορείς να έχεις τη πιο όμορφη συνεργασία.Στα δύσκολα μας με μιά λέξη δηλώσαν παρών και σε ακατάλληλη ώρα μεσημέρι και ούτε καν προλάβαν να σχολάσουν ,να βάλουν φορτηγάκι αρκεί να μεταφερθεί μεγάλος όγκος πραγμάτων στη αποθήκη μας και να ελευθερωθεί ο χώρος στο κεντρικο μέρος της Β.Ρώτα.
Θερμά ευχαριστώ στη τόσο σημαντική βοήθεια απο καρδιάς στον κ Χρήστο Οικονόμου και Αθανάσιο Καριοφύλλη που μας δώσαν μια μεγάλη ανάσα βοήθειας σήμερα .
Είναι κόσμημα να συνεργάζεσε με εθελοντές που νοιάζοντε για το συνάνθρωπο και να διδάσκεσε τη δύναμη αγάπης ,προσφοράς.
Τιμή μας οι ανθρώποι αυτοί που έχουν τη ομορφιά της αλληλοβοήθειας στη ψυχή τους.
Το ευχαριστώ δε αποτυπώνετε εδώ ειναι χαραγμένο στη καρδιά μας,οτι μας αξιώνει σε τόσο όμορφο αγώνα να περικλυόμαστε καθημερινά απο εθελοντές που Μονο Αγάπη για το Συνανθρωπο και για προσφορά βοήθεια θα εχουν στη καθημερινότητα τους.
Ενωμένοι κάνουμε θαύματα και σε αυτη τη μικρή κοινωνία του Κιλκίς αξίζει όλοι φορείς να ενωνόμαστε για ένα κοινό σκοπό.Να βοηθάμε όσο μπορούμε .
Να ευχηθούμε οτι στις δυσκολίες θα υπερνικήσει η Ανθρωπιά και αλληλεγγύη αλλά και ο εθελοντισμός . θα κλείσω με τους στίχους του Εγγονόπουλου Να ελπίζης – να ελπίζης πάντα – πως ανάμεσα εις τους ανθρώπους
– που τους ρημάζει η τρομερή «ευκολία» –
θα συναντήσης απαλές ψυχές με τρόπους
που τους διέπει καλοσύνη – πόθος ευγένειας – ηρεμία...εκεί να μείνεις ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου