Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

21-22Γεύματα Αγάπης Κυριακή και Δευτέρα

 Γεύματα Αγάπης Κυριακή και Δευτέρα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.Οι εθελοντές την Κυριακή φρόντισαν να καθαρίσουν τη είσοδο του Συλλόγου πάρα το μείον απο κρυο.Σημερα μετά τις ατέλειωτες ώρες να ολοκληρωσουμε τη παραγγελία του μήνα των δικαιούχων επιστρεφοντας στο Σύλλογο στη Β.Ρωτα πρόσβαση μηδεν.Οσοι έχουν πάρκινγκ ούτε καν μπαίνουν στο κόπο να καθαρίσουν και μέρος για πάρκινγκ μηδέν λόγω χιονιού που ριναι παντού από το κοσμο που δε θα κατέβει πότε να καθαρισει.Το στενό μας δε εχει τη πολυτέλεια να το βλέπει ο ήλιος δε ξέρω πότε θα λιώσουν τα χιόνια που με το μείον καθημερινά το έκανε πάγο για να μπορούμε να είμαστε στα κεντρικά του Συλλόγου. Την Παρασκευή θα γίνουν παραλαβές ετοιμασίες διανομές και εμείς πρέπει από αύριο η Τετάρτη να αρχίσουμε ετοιμασίες. Η χαρά του χιονιού και η ασυνειδησια παράλληλα. Όποιος συγκινείτε και θέλει να μας βοηθήσει τουλάχιστον στο δικό μας σημείο να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με αμάξια και αγροτικό που θέλουμε να κάνουμε μεταφορές τροφίμων και επίπλων, μπορούμε με φτυάρι να ανοίξουμε τη πρόσβαση .Την Πεμπτη ελπιζω καλύτερος ο καιρος θα χρειασθουμε 3 εθελοντριες για τη ετοιμασια τροφιμων μακρας διαρκειας απο τις 12 ως 13.30 και την Παρασκευή θα χρειασθούν 4 εθελόντριες πρωινές ώρες να κάνουμε πακέτα στήριξης του μήνα σε κρεατικά χαρτικά κλπ.Επισης ένα αγροτικό η δύο αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τα πακέτα που θα ετοιμασουμε με τα ευπαθή προϊόντα. Με μια ομάδα καταφέρνουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα .Περιμένω την εθελοντικη σας στηριξη σε μηνύματα ή τηλ. όσοι/ες μπορείτε να βοηθήσετε .

Τετάρτη θα σας ανακοινωσουμε τη ακριβή ώρα παραλαβής για να πάνε εθελοντές για παραλαβές και οι εθελόντριες να αναλάβουμε τις ετοιμασιες ώστε να παραλάβουν οι ωφελούμενες οικογένειες σε μια ακριβή ώρα που θα ορίσουμε τη στήριξη τους.Καλο μεσημέρι .Την αλληλεγγύη όλων μας ζητήσαν και σήμερα οικογένειες με ανάγκες Επειγον σε κρεβατι διπλό με στρώμα σε καλή κατάσταση και ντουλάπα ρουχων μονη η διπλη που μπορουν να ερθουν οι ιδιοι να παραλαβουν απο το χωρο σας ,συρταριερα .
Επίσης ζηταμε γραφειο με συρταρια μικρο και ραφια καρεκλα γραφείου για το δικο μας χώρο να αποθηκευοντε φακελοι ,.Θα δουμε αν καποιο απο τα γραφεια που εχουμε αποθηκη πληρει με συρταρια για να το παρουμε για το χωρο μας λειπει ομως η ραφιερα η ορθια και η τροχηλατη.
Επισης μας ζητησε οικογενεια ραφια ραφιερες κουζινας αποθηκευσης τροφιμων πραγματων και ραφιερα μπανιου .Δειτε τις φωτογραφιες περιπου τα ειδη που ζηταμε και αν μπορειτε να βοηθησετε ωστε με τη σειρα μας να τα προσφερουμε .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου