Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Δευτερα29/01/2024 Διανομη γευματα,τροφιμα κρεατικα,φιαλες στηριξεις με φιαλες υγραεριου










 Η Δράση Μαγειρεμενα φαγητά δεν σταματάει ούτε Σαββατοκύριακα μια δράση που τη στηρίζει ο ανώνυμος χορηγός μας με δύο είδη γευμάτων καθημερινά .

Σήμερα προβλεψαμε τη δουλειά που είχαμε στα κεντρικά του Συλλόγου και από χθες κάναμε 4 φαγητά δύο ειδών για χθες και 2 είδη φαγητου για σήμερα .
Σημερα η διανομη ειχε φαγητα με Κρέας μοσχάρι κοκινιστό με πιλάφι και κρεατοσουπα.Σε ολες τις ετοιμασιες τακτοποιημα συλλογου το τηλ χτυπάει να μας ενημερώσει φίλη ότι περισσεύει παστίτσιο για κάποια άτομα να δωσουμε περισσότερα άτομα .Με εθελοντές αμμεσα για τη παραλαβή ευχαριστούμε τη ομορφιά ψυχής που μοιράζετε

και παραμενουν 2 εθελοντές μας οσο ειμαστε σε παραλαβες γιατι στηριζοντε σήμερα παιδιά μας που πληρώσαμε φιάλες υγραερίου για να ζεσταθουν.Οδηγιες δίνουν που θα παραδωθούν και να ενημερώσουμε και ως τώρα από τις 10 μποτιλιες συνολικά που πληρώσαμε οι 8 μποτιλιες έχουν καταναλώσει οι ωφελουμενοι που βοηθήσατε εσείς ο απλός κόσμος να έχουν ζέστη άλλες δύο μείναν στη κοπέλα με το σοβαρο πρόβλημα υγείας που παρελαβε σήμερα και θα εχει για αλλες 15 μερες 2 φιαλες .Μετά πάλι θα είμαστε στη αναζήτηση χορηγων να βοηθήσετε όσοι μπορείτε να διασφαλιστεί η ζέστη σε όσους πραγματικά μας χρειάζονται. Σας ευχαριστούμε για το όλοι μαζί δίπλα σε όσους μας χρειάζονται

.Να ευχαριστήσουμε τη φίλη που θέλει να παραμείνει ανώνυμη για τη δωρεά σε πακέτα ζαχαρι ώστε να εμπλουτίσουμε τα είδη στα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε κάθε μήνα .
Και σήμερα συνεχίσαμε τη διανομή πακέτα τροφίμων κρεατικών και θέλουμε να κάνουμε αποστολή Παλιό Αγιονερι.
Αν υπάρχει άτομο να πηγαινοερχετε σας παρακαλούμε ενημερώστε μας ωστε ν μη αδικήσουμε ανθρώπους που πρέπει να στηριζοντε.
Ολη τη εβδομάδα θα παραλάβουν οι υπόλοιπες δικαιούχες οικογένειες τα πακέτα τροφίμων που στηριζοντε στο Πρόγραμμα αυτό και να ενημερώσουμε τις φίλες/ους που μας είπαν για πακέτα από καταστήματα τους από αύριο ως Παρασκευή οι εθελοντές θα τα παραλαβουν.
Λιγο τη επιείκεια σας γιατί είχαμε δύσκολη εβδομάδα και η εβδομάδα αυτή εξίσου με πολύ τρέξιμο.
Μας ζητηθηκαν απο οικογενειες πετσετες μπανιου μικρες μεγαλες προσωπου σωματος αλλα και πετσετες κουζινας .Δειτε αν εχετε σε καλη κατασταση ωστε να μπορουμε να τις προσφερουμε επισης εκκρεμει ραφιερα κουζινας για τροφιμα δε εχουν που να βαλουν τα σκευη κουζινας και πιατα ποτηρια και φρουτα τροφιμα βαζα κλπ .Ενημερωστε μας αν εχετε να μπορουμε αμμεσα να προσφερουμε και ενα μικρο χαλι διαδρομακι επειδη ο χωρος ειναι πολυ μικρος.
Αν υπαρχει ατομο απο Τουμπα Αξιουπολη Κιλκις με αγροτικο θα μας διευκολυνε που φιλη θελει να χαρισει ειδη επιπλων και δε εχει μεσον μεταφορας .Και επισης ατομο που το ξαναλεμε να πηγαινοερχετε στο ΠαλιοΑγιονερι για αποστολη πακετων τροφιμων.Δειτε αν εχετε καποιον να μπορει να βοηθησει ειτε στη πρωτη δηλωση μας συλλογοι απο τις εκει γυρω περιοχες να διευκολυνουν τη μεταφορα.
Η Α.....ά δε χρειάζετε να της πείς ο τάδε εχει πρόβλημα.Πές μου πως μπορώ να βοηθήσω θα πει και θα πράξει.Σημερα με προβλημα Υγείας ενας φιλος που περιπλανιετε ποσο καιρο με τις αναμονες επεμβασεων μεσα σε δυο λεπτα εβγαλε φως στο οριζοντα σε μια δυσκολη περιπετεια που ευχομαστε απο αυριο να δρομολογηθουν ολα χαρη στη τρομερα σημαντικη προσφορα της . Παροτι ηταν αρκετα χλμ απο Κιλκις παροτι ταξιδευε εκανε τα παντα ωστε ο ανθρωπος να μπει σε σειρα εξετασεων και να δουμε ποτε θα ορισθει επεμβαση του.
Αυτοι οι ομορφοι ανθρωποι που δε εχουν διαδικτιο δε θελουν να δειχνοντε εχουν ομως θεληση να βοηθανε αν τους συναντησεις στη ζωη σου να λες ειμαι τυχερη που μου διδασκουν αγαπη και πως να βοηθαω ...
Ευχομαστε στη ζωη ολων μας να εχουμε προτυπα καποια ατομα που θα μας δειχνουν το δρομο προς το καλο .

Να ευχαριστήσουμε τους Παραγωγούς Λαικών Αγορών της γειτονιάς μας που το Σάββατο από τις πιο παγωμένες λαϊκές με τρομερό αέρα κρύο αγγαλιασατε τις οικογένειες μας με είδη παραγωγής σας πατατες κρεμμύδια σπανάκι ανιθο καρότα αυγά μήλα αχλάδια όλων των ειδών φρούτα αρκεί να μπορούμε να προσφέρουμε με τη σειρά μας σε κάποιες οικογενειες.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του
" Αρτοζαχαροπλαστείο Σπάρτακος "για τη καθημερινή στήριξη σε γλυκίσματα αλμυρά γλυκά σάντουιτς από όλα τα ειδών των καταστημάτων του.
Καθημερινή στήριξη και Σαββατοκύριακα και γιορτές είναι πάντα έτοιμα πακέτα για τις οικογένειες της Ανάσας Ευαισθησίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα τόσα χρόνια αλληλεγγύης που παραλαμβάνουν πρωί πρωί εθελοντές και διανέμονται σε ωφελούμενες οικογένειες μας.
Σας ευχόμαστε ολοψυχα Υγεια Καλές δουλειές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου