Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΙΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

 


Με το πιο ομορφο μήνυμα αρχή Χρόνου απο Γερμανία φίλη μας στέλνει οικονομική ενίσχυση αφου πλέον ειναι άδειος ο συλλογος με τις ευχές και τα ομορφα λόγια της

Χρόνια σου πολλά Χριστίνα μου.
Ο Θεός μαζί σου κορίτσι μου σε αυτό το δύσκολο έργο .
Συνέχισε έτσι και ο Χριστός με τη παναγια δεν αφήνουν, πάντα θα στελνουν🙏στα δύσκολα ποτέ δεν μας αφήνουν.
Συγχαρητήρια κοριτσι μου για οσα κάνεις. Και πάλι πολλές ευχές από καρδιάς, αγάπη, υγεία, ευλογία και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δίπλα μας, στις δύσκολες ώρες που περνάμε. Κορίτσι μου σου έστειλα λιγα χρήματα στο λογαριασμό.
Μια μικρή βοήθεια είναι που εσύ ξέρεις πως να βοηθησεις οσους τα χρειάζονται.
Με τη φιλη που παραμενει ανωνυμη και ειναι διαρκως διπλα ξεκινησαμε πολλες δρασεις και για παιδια και για τα ξυλα και θα ειμαστε σε λιγο διαστημα Ολοι μαζι σε μια νεα δραση που ετοιμαζουμε και θα συγκινησει ευαισθητοποιησει πολλες μανουλες .
Να ειμαστε γεροι και να ειναι η Ομαδα Ανασα Ευαισθησιας περιτρυγυρισμενη απο ομαδα φιλων που αγωνιζομαστε ολοι για ενα ομορφο στοχο και σκοπο .Τη προσφορα στο συνανθρωπο στο παιδι στο αρρωστο στους μοναχικους ανθρωπους.
Καλη χρονια με δημιουργικο εργο προσφορας στη Ανασα που με τη ευαισθησια ολων σας συνεχιζουμε 11ο χρόνο στη προσφορά.Και να απαντησουμε δημοσια σε οσα μηνυματα δε απαντησα τη Τεταρτη ειμαστε κανονικα ανοιχτα και Παρασκευη θα ειναι Λαικη στο Κιλκις .
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου