Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

μειον 5 και η Ανασα δε σταματαει ουτε στην αποθηκη ετοιμασιες ουτε κεντρικα του συλλογου

 






Στα δύσκολα θα έρθουν από μόνοι όσοι αγαπούν αυτό το Σύλλογο να σε πούνε τι χρειάζεσθε να βοηθήσουμε. Και ενώ είμαστε σε αναζήτηση φορτηγακι χέρια αντρικά για μεταφορά να ψάξουμε στη αποθηκη για γραφείο καρεκλες με μια ομάδα ανδρών τον κ Ορεστη τον Ηρακλή με όλη τη παρεα 4 συνολικα φίλων που ξεσήκωσε οργανωσε και δηλωσαν παρων για βοηθεια , βρεθηκαμε στη αποθηκη ξεχωρίσαμε τι χρειάζεται ο σύλλογος και με τη βοηθεια άλλων 4 εθελοντών με τα δικά τους μέσα μεταφοράς τα δύσκολα και άλυτα προβλήματα σε λίγη ώρα έγινε η ολοκληρωμένη μεταφορά .Ευχαριστούμε τον κ Ορεστη για τη οργάνωση επιμέλεια όλων των επίπλων συναρμολογηση ώστε να είναι όλα στη εντέλεια μεταφορές πραγμάτων και τη ομαδα με τον κ Ηρακλή πρωτοπόρο να διοργανώνει τις παραλαβές και μεταφορές όλη η ομάδα εθελοντων να είναι σε συνοχή αρκεί να μας βοηθήσουν. Οι άνθρωποι που αγαπούν τον αγώνα σου ξέρουν τις αγωνίες σου τις δυσκολίες θα κάνουν τα πάντα να βρούνε λύσεις .Ο θεός να σας χαρίζει υγεία πραγματικά μια φωτογραφία είναι μια ματιά η οργάνωση εύρεση μεταφορά και ολοκλήρωση ότι γίνετε θέλει κόπο χέρια αμάξια και πάνω από όλα ψυχή .Στις 3 πάρα διακόπτουμε τη καθαριότητα τακτοποιημα στα κεντρικά γιατί έχουμε να προσφερουμε είδη ρούχων παπούτσια παιδικά κουβέρτες σεντόνια πάπλωματα κλινοσκεπασματα και είδη νοικοκυριού κουζίνας και μετά τις παραλαβές από οικογενειες με τη ακούραστη κ Άννα μας λίγο το ένα λίγο το άλλο 2 ώρες να βάλουμε λίγο τάξη και αποθηκη μας. Οι εικονες απο το πριν και το μετά . Με το που θα γίνει ο καιρός καλύτερος πιο ζεστός θα οργανωθούμε οι εθελόντριες ώστε 2 ημέρες να βάλουμε πλήρη τάξη και αποθηκη μας.Οι εθελόντριες σχολασαν από τις υπηρεσίες τους δε πήγαν σπίτι καν και με τα σκοτάδια εδώ παρών αρκεί μετά τη αποθηκη να προλάβουμε τις αυριανές ετοιμασίες πακέτων που θα διανεμηθούν τη Παρασκευή σε δικαιούχες οικογένειες.

Κάποιοι εθελοντές είναι οι ήρωες ψυχής που παρατάνε σπίτια οικογένειες αρκεί να βοηθήσουν όλες αυτές τις ετοιμασίες για παραλαβές τροφίμων ρούχων επίπλων όταν όλα αυτά είναι μέσα σε μείον θερμοκρασίες και επί ώρες 14 ώρες σήμερα είμαστε σε ψυχους θερμοκρασίες .
Το ευχαριστούμε είναι λίγο στους εθελοντές που 11 χρόνια είναι οπότε τους ζητήσουμε εδώ με κρύο καύσωνα παρατωντας τα πάντα αρκεί να βοηθησουν.Να ανακοινώσω και κατι.Στελνετε ατομα το ενα να παει στον ιδιοκτητη με μποτιλιες να πείτε να δώσει φιάλη υγραερίου η άλλη α λέει να με είπαν παντε στη Ανασα μοιράζει ξυλα.Αν έχουμε λίγο σοβαρότητα πάνω μας εσείς που στέλνετε τα άτομα βοηθήστε μη υποδικνυετε μόνο.
Επίσης να μη ξεχναμε οσους μας χρειαζοντε δεν λείψαν και οι διανομές από κοτόπουλα τροφιμα απορυπαντικα τροφιμα μακρας διαρκειας σε οικογένειες που σήμερα θα στηριζαμε.Με τη αγάπη θέληση για προσφορά συνεχίζουμε με το εθελοντισμο στη ψυχή μας με πείσμα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες που είμαστε χωρίς νερό ρεύμα να παλεύουμε καθημερινά σε ένα έργο ασταματητο 11 χρόνια, που χάρη στη δωρεά των ιδιοκτητών των κτιρίων τόσο του συλλογου όσο και της αποθήκης που τους ευγνομωνουμε ,μπορούμε να υπάρχει ο σύλλογος και να προσφέρουμε όσο μπορούμε ανιδιοτελώς τη βοήθεια όπου μας χρειαζοντε .
Αποδείξαμε ότι αντεχουμε στις δυσκολίες και θα συνεχίζουμε με τη αγαπη στη καρδια και στηρίξεις του κόσμου, εργοστασίων Εταιριών τη καθημερινή ανασα αλληλεγγύης εκεί που οφείλουμε να προσφερουμε αγάπη ελπίδα. Καλό βράδυ καλή ξεκούραση σε εμάς τους εθελοντές και καλή μας δύναμη για ακόμη 2 δύσκολες ημέρες που μας περιμένουν να ολοκληρωσουμε τις δράσεις διανομών .
Καλό ξημέρωμα με υγεία ευλογία σε κάθε σπιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου