Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ 1ΕΤΟΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ 

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς,κ Κουρουζίδου Χριστίνα το Δ.Σ  ευχαριστεί θερμά την Ανώνυμο χορηγό Εταιρεία για την στήριξη για 1 (ένα) χρόνο  σε είδη πρώτης ανάγκης κρεατικά χαρτικά απορυπαντικά λάδια αξίας  1200 ευρώ προς 50 οικογένειες και στηρίζοντας τα συσσίτια μας που καθημερινά ετοιμάζουμε για συνανθρώπους μας.

Η κίνηση αγάπης αλληλεγγύης ξεκίνησε τον Αύγουστο 2023 και επι 5 μήνες στηρίχθηκαν δυναμικά οικογένειες με πρόβλημα υγείας  άπορα ορφανά παιδιά καθώς και τα συσσίτια μας.

Σήμερα 15/01/2024 είμαστε αποδέκτες της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Αλληλεγγύης ότι θα είναι δίπλα στις οικογένειες αυτές και στο έργο μας επι ένα χρόνο.Κινήσεις που μας δίνουν ανάσα ελπίδα οτι στο φετινό δύσκολο χειμώνα η τεράστια αυτή μηνιαία χορηγία σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες με πρόβλημα υγείας και διαβίωσης με την αλληλεγγύη αυτή  θα γεμίσει τόσα  πολλά σπιτικά με τα είδη πρώτης ανάγκης .

Η Δραστηριότητα του Συλλόγου είναι μεγάλη σε πολλούς τομείς .Δίπλα σε οικογένειες με πρόβλημα υγείας ,με καθημερινά συσσίτια ανθρώπων που δε μπορούν απο ντροπή να πάνε σε συσσιτια ενορίας ,στηρίζουμε με οικοσκευές επιπλα ηλεκτρικά είδη ρουχισμό παπούτσια απο βρεφικά έως μεγαλης ηλικίας οικογένειες ανάγκες, ενα πολυπλευρο έργο με παρουσία οπου χρειασθεί ανάγκη .Ανθρωπιστικές βοήθειες ,στηρίξεις σε αρρώστους με αμαξίδια πάνες ακράτειας περιπατητήρες αεροστρώματα  και σε Νοσοκομείο μας τμήματα Παιδιατρικής και Παθολογικής Γυναικολογικής ,Προνιακά και σε βοήθειες στο σπίτι, ανάγκες που πάντα δηλώνουμε  για  στήριξη και βοήθεια να προσφέρουμε σε όποιο Φορέα η οικογένεια μας ζητηθεί. 

Η ευχή του Συλλόγου μας είναι 

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι μας δοκιμαζόμαστε…

ας γεμίσουμε την ψυχή μας με αγάπη και όνειρα,

ας κάνουμε υπομονή στις σκοτεινές μέρες γιατί φωτεινές θα έρθουν,

ας κοιτάμε γύρω μας με πίστη και ας απαντήσουμε στην απελπισία με ελπίδα,

ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Με τη δική σας συμπαράσταση συνεχίζουμε τη προσπάθεια προσφοράς αλληλεγγύης αγάπης για οικογένειες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες.

Η Διοίκηση της Εταιρίας, με διακριτικότητα και θέλοντας να μην δημοσιοποιηθεί ονομαστικά, υποσχέθηκε να παραμείνει σταθερός υποστηρικτής των προσπαθειών του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.

Τέτοιες πράξεις αμέριστης προσφοράς ,τέτοιες αξιοθαύμαστες κινήσεις σαν αυτή της προσφοράς της  Ανώνυμου Εταιρείας Χορηγού ,  μια τόσο δύσκολη στιγμή, πλημυρίζουν τις καρδιές μας χαρά και ελπίδα. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη τους.προς τον πλησίον οφείλουμε να τις τονίζουμε και να τις χειροκροτάμε!

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε Υγεία ευλογία σε όλους σας και ανοδική πορεία η Εταιρία .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου