Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Η "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς" ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ . Βεργίδη,την Δ.Α.Ο.Κ ,"ΚΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ" ΑΕ



 Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς" ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ Ανδρέα Βεργίδη για τη καθοριστική του συμβολή

" Στηρίξεις με Αγάπη αλληλεγγύη στο Συνάνθρωπο",
την Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς και την προσφορά της Εταιρείας
"ΚΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ" ΑΕ τα νέα Υπερσύγχρονα σφαγεία στην Αξιούπολη Κιλκίς.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς" κ Κουρουζίδου Γ.Χριστίνα και το ΔΣ, αισθάνοντε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ Βεργίδη Ανδρέα, την Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς(Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ. Κιλκίς) και την Εταιρεία "ΚΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ" ΑΕ για την ηθική και υλική συμπαράσταση στο κοινωνικό μας έργο!
Θριάμβευσε στις καρδιές όλων σας η προσφορά Αλληλεγγύη , μιας αλυσίδας που ένωσε την Ανθρωπιά ευαισθησία αρκεί να στηριχθούν με κρεατικά αδύναμες οικογένειες που ανήκουν στις ωφελούμενες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς,και να γίνει κρίκος προσφοράς στο Συνάνθρωπο για το γιορτινό Τραπέζι εν όψει Θεοφανείων και Αη Γιαννιού .
Η 2η δυναμική καθοριστική συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη ,μας κ Ανδρέα Βεργίδη εν όψει Εορτών μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και αποδεικνύετε έμπρακτα πάντα την υποστήριξη στο κοινωνικό μας έργο την αγάπη αλληλεγγύη στο Συνάνθρωπο ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολες οικονομικές στιγμές που ζει η ανθρωπότητα.
Σας παρακαλούμε δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για Υγεία&Δύναμη και η Χάρη του Θεού να φωτίσει κάθε σκέψη σας κάθε πράξη σας και κάθε βήμα στη ζωή σας.
Η Άγια Ημέρα που ξημερώνει " Αγια Θεοφάνια "το Φώς του Κυρίου να πλημμυρίσει με αληθινό φώς στα μάτια της ψυχής μας , και να μπορέσουμε να ανοίξουμε τη πόρτα της καρδιάς μας ωστε να αγαπήσουμε κάθε πλάσμα σε αυτή τη γή, να πιστέψουμε στη απόλυτη σωτηρία ψυχής!
Εύχομαι η Χάρη του Θεού να φωτίσει κάθε σας σκέψη...κάθε σας πράξη... Και κάθε βήμα στη ζωή σας..!!!
Καλή Φώτιση στις Ψυχές όλων μας και Υγεία απανταχού στο κόσμο!Ευλογημένα Θεοφάνεια..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου