Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 






Καλησπέρα με μια ημέρα σήμερα με ελάχιστους παραγωγούς στη Λαικη του Κιλκίς αλλά εμείς από πρωί είμαστε στην Προσφορά και παραλαβές από μελη που μας προσφέρουν και δώρα προς οικογενειες νυχτικες σεντόνια ρόμπες κατσαρόλες ασημένια διακοσμητικά και βρεφικά είδη ξεκίνημα της ημέρας με διαδοχή πακέτα στήριξης τροφίμων σε οικογένειες που στηρίζουμε.Μετρημένοι οι παραγωγοί σήμερα σε μια ελάχιστη Λαϊκή Τεράστια όμως η αλληλεγγύη τους προς τις οικογένειες της Ανάσα Ευαισθησίας. Καλά Θεοφάνια με φώτιση ευλογία στις ψυχές όλων.

Ένα παιδί μόνο μπορεί να σου διδάξει αλληλεγγύη αγάπη αγνή που μέσα από τη καρδιά του θα στερηθει αρκει να προσφέρει σε άλλα παιδιά .
Μια κίνηση που εμένα προσωπικά όχι απλά με συγκίνησε μα μάγεψε η δύναμη αγάπης αυτού του παιδιού για αλλά παιδάκια. Μάζεψε ότι σοκολατες σοκοφρετες του διναν γιορτές δε τις έφαγε θέλησε να τις χαρίσει σε εμάς για να τα προσφερουμε σε παιδάκια που δε εχουν....
Αυτές οι παιδικες ψυχές με τις κινησεις τους όχι μόνο μας συγκινουν αλλά μας διδάσκουν εμάς του ίδιους για τη ανιδιοτελή προσφορά κι αγαπη.
Νασαι γερό παληκαρι μου ευλογημένο και άξιοι οι γονείς που μεγαλώνουν τέτοια παιδια με ήθος αρχές πίστη αγάπη .
Η ελπίδα έλαμψε χάρη σε ένα παιδί που μας τονωσε το ηθικό να συνεχίζουμε πιο δυναμικά το 2024.
Ευλογημενα Θεοφάνια με υγεία ευλογία φώτιση στις ψυχές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου